avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate cipriadon

Activitate cipriadon

Răspuns la discuția Abuz presedinte asociatie
Subliniez ca procesele mentionate sunt deschise exclusiv in baza unor facturi de incalzire, pentru tot blocul, 60 apartamente, minus cateva care aveau deja centrale proprii. In acea perioada existau si acele contoare/cititoare de calorifer, in fiecare apartament. Deci nu sunt alte cheltieli comune. Povestea e veche,2008/2009, moment in care s au si taiat toate tevile de la sistemul centralizat de incalzire. Toate sau intamlat din vina exclusiva a ptesedintelui care nu a stiut nici atunci si nici acum sa gestioneze situatia. De aceea, locatarii nici nu il schimba, sa ramana si sa se spele pe cap. Dar uite ca au altii de suferit...
Eu sunt la zi. In adeverinta pe care am primit o a prwcizat ca nu am datorii. In schimb pe o jumatate de pagina a peiorat despre procesele mentionate. Am vandut,totusi !!!!! Daca nu il reclam, dumnealyi o sa ramana cu impresia ca a avut dreptate. Sunt convins ca nu are.
Multumesc pentru raspuns. Totusi, trebuia sa se inscrie la cadastru,nu ? In fata mea nu mai are nici un drept, cu atat mai putin in fata noului proprietar (daca va mai vrea sa cumpere). Nu pot face nimic impotriva presedintelui, nici in instanta ?!
Buna seara. Pe scurt, am cumparat un apartament cu doua camere prin licitatie publica, scos la vanzare de catre o banca.Dupa aprox. 1,5 ani am hotarat sa il vand, am gasit client si, pentru prezentarea la notar, am solicitat o adeverinta de la asociatie, din care sa rezulte ca nu am datorii. Am primit aceasta adeverinta si stupoare, scria acolo ca nu am datorii dar ca, exista doua procese pe rol, ale asociatiei contra fostului furnizor de enwrgie termica si ca, daca asociatia va pierde, va sa trebui sa platesc si eu cota parte/ pe bloc. Suma totala nu se cunoaste nici in momentul de fata.Va intreb, o astfel de (eventuala) suma nu trwbuia platita de fostul proprietar ? Atunci sau in viitor, cand se va definitiva procesul ? Eu am cumparat de buna credinta, si cred ca asociatia trebuia sa faca aceasta mentiune la Cartea funciara, ca suma accesorie., altfel ea fiind stearsa. PRocesul e pe rol din 2011 si cine stie cand se termina ?! Cu aceasta adeverinta , clientul meu isi va vedea de drum, iar eu nu mai pot vinde apartamentul. Consider ca imi aduce prwjudiu si financiar si moral. Ce pot face ? In prezent in bloc sunt numai centrale de apartament. Sunt sterse sau nu eventualele datorii ale fostului proprietar ? Presedintele afirma ca pe el nu l a informat nimeni de vanzarea antwrioara, dar a fost afisat inclusiv in bloc, plus la primarie, plus pe net plus... Plus. Multumesc, astept raspuns.