avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate serbanstefan

Activitate serbanstefan

Buna ziua in data de 04.06.2019 in urma unei colonoscopii am fost depistat cu formatiune tumorala proliferativa infiltrata circumferentiala friabila sangeranda pana la 15 cm de orificiul anal.Am facut eXAMEN MACROSCOPIC SI MICROSCOPIC SI S-A CONFIRMAT ADECARCINOM g2 INVAZIV - RECT.Am facut RMN si confirmat acelasi diagnostic ,efectuez 30 de sedinte de radioterapie dupa care fac colonoscopie si RMN .Pe 31.10.2019 ma operez laparosopic de neoplasm de rect mediu iradiat si chimiotratat cu rezectie rectala anterioara joasa restaurativa cu anostomo-colo-anala mecanica termino-terminala si ileoproctie de protectie in continuare.Pe data de 09.01.2020 ma operez cu visceroza si desfiintarea ileostomei cu refacerea continuitatii intestinale prin anastomoza entero-entrala latero-laterala in dublu strat.Evolutie favorabila postoperatorie.Dupa externare mi se administreaza citostatice capecitabina 6 luni apoi RMN din 6 in 6 luni.Intrebarea mea este daca ma incadrez de a beneficia de certificat de handicap ce acte doveditoare imi trebuiesc si unde trebuie sa le depun.Va multumesc.
Discuție Abonamente
Buna ziua as dorii sa stiu unitatea la care lucrez si fac naveta 150 Km imi poate deconta transportul daca da carei legi.Va multumesc.
Răspuns la discuția Despre testament
nu are sot, copii nici parinti doar frati locuieste in aceasi casa cu subsemnatul adica unul din frati
Buna ziua as dori o informatie daca exista vreun tip de testament care se poate intocmii pe timpul vietii si care nu poate fi atacat in judecata dupa deces daca da cum se procedeaza si cum trebuie facut legal.Va multumesc.
Buna ziua ,Am iesit la pensie in 2009 pe legea 19 /2000 am o vechime de 25 ani si 6 luni gr.1 de munca CFR mi s a impartit la stagiul de cotizare 32ani si 2 luni acum dupa legea 245/26.06.2017 ma incadrez la recalcularea pensiei si impartirea la stagiul de 20 de ani cum prevede legea vechime totala de 42 de ani.
Răspuns la discuția Carnet de munca
Va multumesc mult de tot.
Discuție Carnet de munca
Buna seara sunt pensionar din 2009 instantaneu am descoperit o a doua carte de munca unde am lucrat mai pe la 18 ani nu am acordat atentie acestuia este incheiata cu toate semnaturile si stampilele timpului respectiv acumulat 2 ani vechime anii 1972-1974 o pot prezenta la casa de pensii ptr calcul.Va multumesc.
Discuție Pensionare
Buna ziua daca ies la pensie anticipat partial nascuta in 1960 ,11,11, in campul muncii din 27.10.1978 am stagiul de cotizare de 39 ani 3 luni penalizarea de 9 % pana cand mi se aplica pana la limita de varsta sau pana la stagiul complet de cotizare 39 ani si 11 luni .Va multumesc.
Răspuns la discuția Pensionare
serbanstefan a scris:

Buna ziua .Sotia este nascuta la 11.11.1960 este in campul muncii din 27.07.1978 si pana in prezent la ce fel de pensie se incadreaza sa iasa avem 3 copii si la ce penalitate se incadreaza in functie de anticipata sau anticipata partial.Va multumesc .Penalizarea de 9%va fi pana indeplineste varsta limita de pensionare sau pana completeaza stagiul de 39 ani si 11 luni

Discuție Pensionare
Buna ziua .Sotia este nascuta la 11.11.1960 este in campul muncii din 27.07.1978 si pana in prezent la ce fel de pensie se incadreaza sa iasa avem 3 copii si la ce penalitate se incadreaza in functie de anticipata sau anticipata partial.Va multumesc.