avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obtinerea de certificat handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obtinerea de certificat handicap

Buna ziua in data de 04.06.2019 in urma unei colonoscopii am fost depistat cu formatiune tumorala proliferativa infiltrata circumferentiala friabila sangeranda pana la 15 cm de orificiul anal.Am facut eXAMEN MACROSCOPIC SI MICROSCOPIC SI S-A CONFIRMAT ADECARCINOM g2 INVAZIV - RECT.Am facut RMN si confirmat acelasi diagnostic ,efectuez 30 de sedinte de radioterapie dupa care fac colonoscopie si RMN .Pe 31.10.2019 ma operez laparosopic de neoplasm de rect mediu iradiat si chimiotratat cu rezectie rectala anterioara joasa restaurativa cu anostomo-colo-anala mecanica termino-terminala si ileoproctie de protectie in continuare.Pe data de 09.01.2020 ma operez cu visceroza si desfiintarea ileostomei cu refacerea continuitatii intestinale prin anastomoza entero-entrala latero-laterala in dublu strat.Evolutie favorabila postoperatorie.Dupa externare mi se administreaza citostatice capecitabina 6 luni apoi RMN din 6 in 6 luni.Intrebarea mea este daca ma incadrez de a beneficia de certificat de handicap ce acte doveditoare imi trebuiesc si unde trebuie sa le depun.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:39, 5 Februarie 2020
Buna ziua,
Poate va ajuta informatiile de mai jos
[ link extern ]

~ final discuție ~