avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate adarius

Activitate adarius

Buna ziua!
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti cu urmatoarea problema. Sunt functionar public cu functia consilier principal si urmeaza sa sustin examenul de promovare pt superior. Specific faptul ca pentru acest concurs de promovare este scos un singur post(postul meu) in serviciul din care fac parte. Intrebarea mea este daca se mai poate inscrie cineva cu mine pentru sustinerea acestul examen, persoana respectiva facand parte din alt serviciu.
Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns. Eu am intrebat in ideea ca incepand cu 2012 (daca nu ma insel) concediu crestere copil este considerat si vechime in specialitate nu doar in munca, si ma gandeam ca se ia in considerare iar cele 2 calificative le am.
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu lamuriri in privinta conditiilor pentru promovarea in grad superior. Specific faptul ca promovarea in grad principal a fost in octombrie 2012, apoi octombrie 2012-oct 2014 am fost in concediu crestere copil iar din 2014 am reluat activitatea.
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Vechime in specialitate
Multumesc pentru lamuriri!
Buna ziua!
De 10 ani lucrez in acelasi domeniu.
Din cei 10 ani unul este de debutant (functionar public) si 4 ani sunt de concediu crestere copil (2008-2010 si 2012-2014).
Intrebarea mea este daca anul cat am fost debutant (functionar public) si cei 4 ani de concediu crestere copil sunt considerati vechime in specilalitate.
Va multumesc!
Buna seara!
Am cumparat vopsea lavabila de la un magazin specializat, unde am ales nuanata dintrun paletar de culori si a fost preparat pe loc de un aparat. Acasa am observat ca aceasta nu corespunde deloc cu ce am ales eu, codul vopselei fiind cel ales dar nu si culoarea. Ce se poate face in acest caz? pot merge cu vopseaua inapoi, se poate returna suma de bani platita, respectiv 1000 ron? Exista o baza legala pentru problema mea?
Va multumesc
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Buna seara!
Pentru a solicita concediu fara plata in luna 24, ce trebuie sa fac, se depune o cerere la locul de munca? trebuie ceva solicitat si la agentia de prestatii sociale?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Va multumesc pentru raspuns si mai am o intrebare, daca unul din parinti nu doreste sa beneficiezede o luna de CCC, in luna respetiva, in cazul meu ultima luna din anul 2 pot sa stau in concediu fara plata, pana implineste copilul 2 ani?
Va multumesc!
Buna ziua! Daca copilul s.a nascut in anul 2012, trebuie sa ma intorc la serviciu cu o luna mai devreme? Dosarul pentru indemnizatia crestere copil fiind depus in ianuarie 2013.
Va multumesc!