Buna ziua!
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti cu urmatoarea problema. Sunt functionar public cu functia consilier principal si urmeaza sa sustin examenul de promovare pt superior. Specific faptul ca pentru acest concurs de promovare este scos un singur post(postul meu) in serviciul din care fac parte. Intrebarea mea este daca se mai poate inscrie cineva cu mine pentru sustinerea acestul examen, persoana respectiva facand parte din alt serviciu.
Va multumesc!
Cum să se înscrie o altă persoană? :O Asta este o aberaţie!
Nu există să promoveze o altă persoană în gradul pe care trebuie să promovaţi dvs. Este vorba aici despre faptul că dvs. îndepliniţi condiţiile să promovaţi în grad şi aveţi dreptul legal să obţineţi această promovare. Şi celaltă persoană, dacă îndeplineşte condiţiile, trebuie să promoveze în gradul profesional superior.
Potrivit art. 63 din Legea nr. 188/1999, promovarea în grad profesional nu este condiţionată de existenţa unui post vacant. Prin urmare, nu are cum să existe o competiţie pe această temă între două persoane care îndeplinesc condiţiile de a promova în grad profesional. Ambele persoane trebuie să promoveze în grad.
Functie publica
ludovica
In urma cu 3 luni, am fost trecuta pe studii superioare, iar pe 01.08.2013, se implinesc 3 ani de cand sunt functionar public.
Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)