Buna ziua,
Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie:
Am detinut gradul profesional de consilier superior pana in anul 2013, an in care in institutie a fost o restructurare. La aceasta restructurare am fost obligat sub alternativa de a fi disponibilizat sa accept un post si un gred profesional inferior de inspector principal.
Intrebarea este: eu acum, desi activez pe un post si intr-un grad inferior de inspector principal, mai detin gradul profesional de consilier superior?
Adica pot solicita si mi se poate pune la dispozitie un post pentru care este necesar gradul profesional de consilier superior fara a mai da vre-un examen?
Multumesc
Pai cum nu il mai detin, l-am obtinut acum 10 ani si conform legislatiei in vigoare nu mi se poate lua gradul profesional, este ca si cum esti inginer dar lucreyi ca maistru, asta nu inseamna ca-ti ia cineva calificarea de inginer.
Daca eu in prezent lucrez ca vanzator la toneta dar am pregatirea de profesor de matematica, in momentul in care gasesc post de profesor pot practica aceasta meserie avand calificarea. Faptul ca lucrez la toneta nu-mi anuleaya calificarea profesionala. Asa e si aici. Daca lucrez ca inspector principal asta nu inseamna ca, gradul de consilier superior obtinut prin concurs este anulat
Functie publica
ludovica
In urma cu 3 luni, am fost trecuta pe studii superioare, iar pe 01.08.2013, se implinesc 3 ani de cand sunt functionar public.
Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)