Sunt functionar public din 01.09.2007.Acum sunt inspector asistent 2.Cand pot promova ca inspector principal,conform legii 284/2010?Am 16 ani vechime in munca.Daca puteti sa-mi spuneti si ce incadrare voi putea avea ca inspector principal .
Pentru a putea ocupa postul de secretar de comuna,prin concurs,ce studii ar trebuia sa fac,daca acum sunt licentiat in istorie si am un master "Finante si management in UE"?
Veti putea participa la examenul de promovare in grad profesional superior cand indepliniti conditiile prevazute de Legea nr. 188/1999:
ART. 65
(1) Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional se organizează de autoritatea sau instituţia publică, în limita funcţiilor publice rezervate promovării, cu încadrarea în fondurile bugetare alocate.
(2) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, funcţionarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
a) să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;
c) să fi obţinut cel puţin calificativul "bine" la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici;
d) să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi.
pentru a putea participa la consursul organizat in vederea ocuparii functiei publice de secretar al comunei trebuie sa aveti drept sau studii administrative si vechime de minimum 2 ani in specialitatea studiilor.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Functie publica
ludovica
In urma cu 3 luni, am fost trecuta pe studii superioare, iar pe 01.08.2013, se implinesc 3 ani de cand sunt functionar public.
Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)