avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in grad
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in grad

Poate participa si un functionar public care s-a transferat in institutie inainte cu 1 una zi inainte de afisarea la sediul insitutiei a concursul/examenul de promovare in grad. Cu alte cuvinte el poate participa avand in vedere ca de-abia a venit in institutie si nu a fost in cuprins in planul anual al fp la promovare???
Cel mai recent răspuns: Nãstase Cristian-Mihail , Consilier juridic 16:00, 20 Noiembrie 2012
daca sunteti angajat al institutiei si depuneti cererea de participare la consurs in termen puteti da examenul. succes.
Vedeti daca indepliniti conditiile pentru promovarea in grad!

Art.65 din Legea 188/1999

(2) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare in gradul profesional imediat superior celui detinut, functionarul public trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
a) sa aiba cel putin 3 ani vechime in gradul profesional al functiei publice din care promoveaza;
c) sa fi obtinut cel putin calificativul "bine" la evaluarea anuala a performantelor individuale in ultimii 2 ani calendaristici;
d) sa nu aiba in cazierul administrativ o sanctiune disciplinara neradiata in conditiile prezentei legi.
la concurs se inscriu toti functionarii care indeplinesc conditiile de vechime in specialitatea functiei,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionari publici 2011 stoicescu_mary@yahoo.com stoicescu_mary@yahoo.com Sunt functionar public din 01.09.2007.Acum sunt inspector asistent 2.Cand pot promova ca inspector principal,conform legii 284/2010?Am 16 ani vechime in ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)
Functie publica ludovica ludovica In urma cu 3 luni, am fost trecuta pe studii superioare, iar pe 01.08.2013, se implinesc 3 ani de cand sunt functionar public. Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)