Multumesc.
Lipsa de comunicare in 30 zile,poate duce-expune la emiterea altor PV de constatare, ce contravene ultimilor modificari aduse , " interval în care nu se pot încheia alte procese-verbale de constatare a contravenţiei ..."
Intrebare : ma pot lega si de semnatura electronica a PV ?
Documentul /PV este electronic pana in momentul tipariirii...
Eu , personal sau Judecatoria unde se face contestatia nu am/are cum sa citesc/a semnatrura electronica !!??? Practic documentul ne este conform cu legislatia in vigoare...
La PVde constatare al CNADNR, scrie data constatarii..am cautat pe net si in codul rutier sa gasesc o definitie care sa arate distinct aceasta data....sau cand se poate trece aceasta data !!
Practic fapta petrecuta in 06.02.2014, data constatarii 25.07.2014 , data comunicarii ..pe plic sunt mai multe date: 30.07.2014/ 04.08.2014 ...si reavizat 18.08.2014 cu 08.09.2014, data cand am gasit-o in cutia postala este 09.09.2014...
Practic ,cei de la CNADNR, ne "aburesc" cu data constatarii, care in PV de circulatie rutiera, este data faptuirii evenimentului...
Intrebare - pot contesta ,cu data de 08.09.2014 sau data primita in cutia postala 09.09.2014, ca a trecut termenul de 6 luni, pentru prescrierea faptei ??!! Multumesc.