avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Activitate nitsoc

Activitate nitsoc

Răspuns la discuția Abuzuri ENEL
Va multumesc.
Statul Roman incurajeaza hotia la nivel mare si aresteaza babe care dau o gaina sau 10 oua la nu stiu cine.
Răspuns la discuția Abuzuri ENEL
Problema este ca in contractul de uz si servitute ENEL se defineste astfel :

S.C. ENEL DISTRIBUTIE MUNTENIA...............in calitate de titular al dreptului de proprietate asupra capacitatii energetice ......

si mai jos

In vederea realizării racordarii mentionate mai sus, Beneficiarul va realiza lucrările pentru edificarea instalatiei de racordare (in continuare ,, Capacitatea energetica " lucrari care vor ramane in PATRIMONIUL BENEFICIARULUI....
..........................................................................
utilizatorul se va angaja juridic, prin încheierea unui contract de superficie si înscrierea acestuia in cartea funciara, ca nu va emite pretentii financiare legate de existenta unor instalatii realizate in beneficiul lui si amplasate pe proprietatea sa, dar CARE APARTIN OPERATORULUI DE RETEA .....

Este normal sa intre in patrimoniul ENEL ? Noi am platit si postul de transformare si lucrarile executate
Discuție Abuzuri ENEL
Buna ziua

In anul 2012 am depus cerere de racordare la Enel pentru noul nostru sediu construit prin forte proprii.
Prin avizul de racordare ni s-a impus conditia sa cumparam un post de transformare.
L-am platit integral si apoi ne-au cerut sa semnam un contract de uz si servitute pe terenul unde se va amplasa postul de transformare. Am facut-o si pe asta.
Contractul fiind stufos nu am observat ca acolo se scrie ca desi noi platim, postul de transformare intra in posesia lor.
Oricum daca nu semnam contractul nu faceau racordarea.
Racordarea a fost facuta la 18 luni de la plata postului de racordare
fara sa ii intereseze ca nu puteam functiona fara curent.

Stie cineva daca se poate face ceva in acesta problema ? pe care as numi-o mai repede hotie decat abuz.