avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Activitate giumbai

Activitate giumbai

Discuție Plan de afacere
Vreau sa obtin finantare de la bugetul statului pentru crearea unui datacenter. Va rog sa imi comunicati une trebuie sa apelez pentru optinerea unui plan de afaceri pentru inceputul anului 2015.
Urmeaza sa deschida o firma (coduri CAEN domeniul 620 si 4791, nu e microintreprindere ci va avea 16% pe profit, unic asociat) si vreau sa elucidez niste raspunsuri la cateva intrebari la care nu am gasit inca rezolvare. Am inteles ca o firma poate sa functioneze fara angazatii, ce presupune functionarea unui srl timp de 3-4 luni fara angajati(pot sa prestezi serviciile firmei si sa deschid magazinul online?)? Orice srl trebuie sa aibe un contabil sau sa incheie un contract de prestari servicii cu un birou sau o firma de contabilitate, ce exact va face acel contabil, cand va fi nevoie sa apelez la un contabil(si cine poate fi condabil, doar cei inregistrati ca si contabili autorizati si experti contabili sau si alte persoane care au cursuri de contabilitate primara?)? Pentru sediul social al unei firme, este indeajuns un contarct de inchiriere al unui spatiu, si pe ce durata ar trebuii inchiriat(ce conditii trebuie sa detina acel spaciu pe care il inchiriez?)? Ce alte lucruri credeti ca ar trebuii sa mai iau in cosiderare atunci cand deschid un SRL si ce credeci, ca ar fi mai bine sa fiu platitor de tva sau neplatitor de tva?