avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Plan de afacere
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Plan de afacere

Vreau sa obtin finantare de la bugetul statului pentru crearea unui datacenter. Va rog sa imi comunicati une trebuie sa apelez pentru optinerea unui plan de afaceri pentru inceputul anului 2015.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:51, 14 Noiembrie 2014
Pentru a obtine finantare de la bugetul statului sunt cativa pasi:
-infiintarea SRL-D
-sa cititi documentele programului pe care doriti sa-l accesati in 2015
Printre aceste documente exista si planul de afaceri pe care cred ca il puteti si dvs completa.
Pentru partea financiara puteti apela la un economistul firmei dvs.
detalii gasiti pe site:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Fonduri pt tineri intreprinzatori cz_beatrix cz_beatrix buna, as dori sa deschid o afacere si sa profit de fondurile pt tineri intreprinzatori oferite de stat; cum se procedeaza? care sunt demersurile si in ce ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)