Cred ca singurul lucru ce îți rămâne de făcut este sa te duci sa ii bati la ușă, și în funcție de pe ce site lai cumpărat lai putea bloca pe respectivul care ția trimis altceva, sa nu mai minta și peaalții. Site-ul trebuie sa aibă o rubrica cu reclamații.
M-am exprimat eu greșit, apartamentul este pe numele lor, casa de la tara unde stau acum nu este pe numele lor.
Casa de la tara e trecuta pe numele meu, dar doar după moartea străbunicul meu. Am făcut un contract de întreținere cu străbunicul meu.
Bună seara. Am și eu o nelămurire, atât pentru curiozitatea mea dar mai ales pentru liniștea mamei mele. Tatăl meu cât și mama mea acum aproximativ 6 ani au scos ceva bănuți din banca, au reușit sa plătească pana în urma cu 3 ani când au rămas fără servici amin 2.Atunci ei sau mutat la casa la tara, casa nu e pe numele lor. Nici unul dintre părinți nu dețin nici un bun pe numele lor, nici un salariu nici un venit nici pensie absolut nimic. În apartament nu mai sta nimeni nu mai este nimic în el. A fost scos la licitație dar niciodată nu sa prezentat nimeni. Ei în continuare sunt sunați și anunțați ca mai au de plătit o suma fabuloasa deși ai mei au confirmat faptul ca nu au nici un venit și au fost de acord începerea unei anchete care sa confirme asta. Acum întrebarea mea este.:dacă pana la sfârșitul vieții lor nu au nimic ce vor face recuperatorii? Se poate ajunge în cel mai rău caz adică în pușcărie?