Ar mai fii o problema,cand am fost sa ma interesez in legatura cu citatia,cei de acolo "m-au luat cam tare" m-am intimidat si am dat anumite detalii pe care nu vreau sa le mentionez in declaratia viitoare.Precizez ca doar am VORBIT,nu s-a scris nimic(poate dupa ce am plecat) si nici nu am semnat nimic(din cate m-am interesat va trebui sa semnez declaratia daca nu o scriu eu).Daca nu le mentionez mi le vor aminti?Adica vor spune ca in data de x "cand ati venit ati spus ca...".Au vreo valoare acele detalii?
Are vreo relevanta faptul ca eram minor atunci cand a avut loc intamplarea?
Nu am dat nici o declaratie,urmeaza sa dau si vreau sa declar ca nu imi amintesc cele intamplate pentru a nu fii chemat prin tribunale sa tot dau declaratii,dar imi este frica sa nu se interpreteze ca fiind o marturie mincinoasa.
Si inca o intrebare,se poate sa imi fie ascultat telefonul din momentul in care am primit citatia?Sau poate sunt prea paranoic
Buna ziua,am primit o citatie prin care sunt chemat la parchet in calitate de martor in cazul unei infractiuni intr`un dosar penal.Am intrebat despre ce e vorba si mi`a fost adusa la cunostinta o intamplare petrecuta acum 2 ani.Pot declara ca nu imi amintesc ce sa intamplat?,poate fii considerata o marturie mincinoasa?exista vreun risc?