avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Activitate cristian92cristian

Activitate cristian92cristian

Răspuns la discuția trapa pe net
Nu am nici un mail..am doar un mesaj pe telefon(la care nu am primit raspuns) si apelurile efectuate cand m a subat si mi a zis ca la pus..in rest nimic
In concluzie este greseala mea si el scapa basma curata nu?pentru ca dovada impotriva lui am doar mesajul trimis de mine si fara raspuns de la el..
Tin sa precizez ca am un mesaj trimis de mine catre el in care ii transmit adresa si "iphone5"...
Alte păreri vă rog frumos?
Discuție trapa pe net
Am tot cautat un telefon pe net si in sfarsit l am gasit...un iphone 5, am contactat vanzatorul, am stabilit sa fie trimis prin posta romana cu ramburs.am primit in loc de iphone 5 un alt telefon cu o valoare infima fata de 12 mil cat am platit.faza este ca pe formularul de la posta in dreptul campului unde scrie continutul coletului el nu a specificat exact ce se afla, a scris "telefon mobil".eu am semnat ridicarea si am deschis coletul de fata cu doamna de la ghiseu, i am spus ca nu este ceea ce stabilisem cu vanzatorul dar a spus ca daca scrie " telefon mobil" si in colet e telefon mobil nu mai am ce sa fac.vreun sfat?se poate rezolva in vreun fel?