avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate adriano27

Activitate adriano27

Daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire.. daca sunt trecut intr-un IF cu 1% pot iesii oricand?Este vorba de un taxi si ca sa pot lucra trebuie sa ma inregistreze cu acte. daca proprietarul are datorii mari? Daca peste o luna, spre exemplu imi ia masina si imi zice sa-mi caut altundeva de lucru asa din senin? Ce fac eu voi platii doar 1 % din impozit? Mentionez ca eu am poprire pe cont . Il pot afecta si pe proprietar datoriile mele? Multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie cresterea copilului
multumesc pt raspuns!
buna ziua.sotia a ramas insarcinata in sept 2016 si va naste in iunie 2017 si nu a mai lucrat de atunci,dar vechime are din 2012 pana in august 2016 neintrerupt.,practic nu ar avea ultima decada lucrata(cele 12 luni) dar are lucrate 12 luni dinainte de a ramane insarcinata.va beneficia de indemnizatie?multumesc
buna ziua.sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.sunt casatorit cu o cetateanca sarboiaca din 2009 dar din 2010 numai suntem impreuna.noi ne-am casatorit in serbia dar am inregistrat casatoria in romania imd dupa cununie.certificatul de casatorie este la mine si as vrea sa depun divortul.am vorbit cu ea la telefon si mi-a spus ca nu va putea sa vina.la a cata infatisare suntem divortati si cam cat ar dura..?multumesc