avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Iesirea din intreprinderea familiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Iesirea din intreprinderea familiala

Daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire.. daca sunt trecut intr-un IF cu 1% pot iesii oricand?Este vorba de un taxi si ca sa pot lucra trebuie sa ma inregistreze cu acte. daca proprietarul are datorii mari? Daca peste o luna, spre exemplu imi ia masina si imi zice sa-mi caut altundeva de lucru asa din senin? Ce fac eu voi platii doar 1 % din impozit? Mentionez ca eu am poprire pe cont . Il pot afecta si pe proprietar datoriile mele? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iunie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Achizitie masina de la un proprietar care nu a inmatriculat-o pe numele sau Anca_Valeanu Anca_Valeanu Buna ziua, Doresc achizitionarea unui autoturism de la o PF care nu a inscris masina pe numele sau in cele 30 de zile de la cumpararea acestuia. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Declaratie rectificativa - executare silita inceputa eugen82 eugen82 Se poate depune declaratie rectificativa in minus la o declaratie 100 pentru neplata careia (a sumei din declaratie) a fost deja inceputa executarea silita ? ... (vezi toată discuția)
Executare silita: poprire pe salariu keops_mic keops_mic Buna ziua, Datele problemei: - fratele meu si inca o persoana in urma unui proces trebuia sa platesca o suma unei firme prin 2011 - firma in 2013 i-a dat ... (vezi toată discuția)