Se poate depune declaratie rectificativa in minus la o declaratie 100 pentru neplata careia (a sumei din declaratie) a fost deja inceputa executarea silita ? (doar poprire cont) ; suma initiala a fost declarata gresit. Se va ridica poprirea?
A trecut termenul de contestatie la executare, nici nu aveam ce contesta atat timp cat eu am declarat, doar nu ma contest eu pe mine.
Faptul ca trebuie rectificata l-am constatat recent fiindca defapt a fost o gresita interpretare a normelor metodologice de aplicare a codului fiscal, am declarat o suma X cand defapt trebuia sa declar 0.
Reiau intrebarea: mai pot depune declaratia rectificativa atunci cand executarea silita a inceput?
La art. 84 cu declaratii rectificative din C.pr.fiscala nu exista nicio restrictie, exista altundeva?
Cand procedura de executare silita a inceput in temeiul unui titlu executoriu nu mai pot fi solicitate executorului judecatoresc modificari ale sumei de recuperat
In ce consta executarea silita? Este vorba de o poprire a A.F.P. sau prin executor judecatoresc?
Daca e vorba doar de o poprire a A.F.P., puteti depune declaratia rectificativa si, daca deja v-au luat banii din cont, se va compensa cu impozitul viitor sau cu alte datorii.
Este vorba despre somatie si titlu executoriu emise de adm.financiara locala care se emit automat atunci cand suma declarata nu a fost platita si s-a depasit scadenta.
Adm.fin. este cea care a pus poprirea, nu am de-a face cu vreun executor.
Nu s-a luat din cont nimic pt. ca nu au ce sa ia.
Inteleg ca pot depune declaratie rectificativa chiar si in aceasta situatie.
Adm.financiara va anula titlul executoriu si va ridica poprirea tot automat ca urmare a rectificarii?
Alte discuții în legătură
Somatie
CORINA CONSTANTIN
O rugaminte:am primit somatia de plata,trebuie sa platesc in 1 zi, daca nu platesc si fac contestatie la executare, se suspenda executarea sau se poate trece ... (vezi toată discuția)