Am avut un accident auto in data de 07.08 anul in curs, am avizat a doua zi societatea de asigurare (Astra) si au inceput dosarul de dauna. Au fost implicate trei masini si o victima cu 13 zile de la medicul legist.Avand in vedere ca a fost implicata o victima, dosarul a fost finalizat dupa o luna de zile, adica exact in 07.09.2010. Cu doua zile inainte, celalalt proprietar (a treia masina implicata) si-a luat banii pentru dauna si a facut masina in regie proprie. Dupa alte doua zile mi-au finalizat si mie dosarul de dauna, am complectat toate actele si din 07.09 m-au pus in asteptare... li s-au facut de catre directorul Astra, de la judet, doua scrisori, am sunat de vre-o 6 ori la ei insa totul este in zadar...astazi se fac doua luni si 10 zile de la accident si nimeni nu da nici un semn de viata....
Masina este dauna totala si nu o mai am desi am nevoie de ea pe perioada sederii in Romania enorm, dobanda nu plateste nimeni...
Nici nu pot sa pun masina de vanzare pana nu imi iau banii...sau nu stiu...am o rea presimtire in orice caz....
Ce se poate face ? La cine sa apelez.... cei de la centrul de daune, imi spun de fiecare data cand sun...dosarul este la cei de la financiar si acolo doar puteti sa scrieti un e-mail, pentru ca nu avem call center....e-mailuri la care nimeni niciodata nu raspunde...
Imi cer scuze pentru eventuale greseli sau lipsuri de informatii in mesaj, este o ora tarzie, totusi daca am omis ceva...voi furniza ulterior orice informatie.