avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Activitate lucialma

Activitate lucialma

Buna ziua. As dori daca se poate ca cineva sa ma invete ce am de facut in legatura cu o firma care nu a avut activitate.
In anul 1994 , fostul meu sot a cumparat o firma in care pe mine m-a trecut ca administrator unic, si adresa firmei la locuinta tatalui meu. Aceasta firma nu a avut niciodata activitate deoarece in anul urmator noi am plecat din tara . Intre timp eu m-am despartit si dupa 10 ani m-am reintors in Romania. In tot acest timp nimeni nu s-a ocupat de aceasta firma si actele s-au pierdut , .Acum am avut surpriza sa primesc diferite scrisori de la un lichidator (scrisori pe care nu le-am ridicat de la posta , deci nu stiu despre ce era vorba). Bineinteles ca m-am interesat pe internet despre firma si am gasit ca este declarata insolventa .
Cineva m-a sfatuit sa iau legatura cu lichidatorul care se ocupa de aceasta firma. Nu am facut-o . poate si din necunostinta de cauza ,pt ca nu stiu absolut nimic si imi este frica. In primul rand imi este frica din cauza ca nu am bani .si poate va trebui sa platesc ceva., si in al doilea rand pt ca nu stiu absolut nimic ce tine de finante , contabilitate ..etc.
Am mai primit deasemenea si o citatie la tribunal , de data asta pe numele meu , pentru ,,plata pasivului ramas neacoperit al firmei":O
V a rog din suflet ...daca se poate ...cineva sa imi spuna ce sa fac.
Firma nu a avut niciodata activitate ,, nimeni nu a depus vre-un bilant sau sa plateasca vreodata ceva la ea. Eu nici nu stiu nimic despre functionamentul unei firme...fostul sot nici nu vrea sa auda nu il intereseaza.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat , ce ar trebuii sa fac ..v-as multumii din suflet!