avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate davidungurean

Activitate davidungurean

Răspuns la discuția Stimulent insertie suprapunere
Multumesc, pentru raspuns.
Din articolul respectiv reiese ca pe perioada suprapunerii nu vom primi stimulentul de insertie.
Aveau dreptate!

Răspuns la discuția Stimulent insertie suprapunere
Multumesc pentru raspuns.
Am fost la serviciul de asistenta sociala de la Sibiu, direct la dna care se ocupa cu aceste cazuri si mi-a spus ca nu primesc.

Ce ma sfatuit sa fac? sa merg din nou cu textul legii la persoana respectiva ? sa depun actele si sa astept decizia ?

Probabil ca nici ei nu stiu 100%

Multumesc,
Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti cu privire la stimulentul de insertie pentru doi copii pe perioada suprapunerii.

Situatia in care ne aflam este urmatoarea: Avem 2 copii unul nascut in 24 mai 2013, pentru care luam deja stimulent insertie, iar in septembrie 2014 urmeaza sa se nasca cel de-al doilea copil.

Cei de la asistenta sociala mi-au spus ca pe perioada suprapunerii vom primi stimulent de insertie doar pentru un copil.

Cum ramane cu art.9 aliniatul 1 care zice:

(1) Concediul si indemnizatia lunara prevazute la art. 2 alin. (1), art. 5 si 6, precum si stimulentul de insertie prevazut la art. 7 se cuvin pentru fiecare dintre nasteri sau, dupa caz, pentru fiecare dintre situatiile prevazute la art. 8 alin. (2)

De aicea inteleg ca pentru fiecare nastere ar trebui sa primim stimulent de insertie.

Multumesc anticipat.