Buna ziua.
S-a făcut succesiunea după defunct. După câteva luni am aflat că mai este ceva cont deschis pe numele defunctului și un automobil după care nu s-a făcut succesiunea. Am cerut la notar sa se facă supliment. Cealaltă parte nu dorește să se dezbată suplimentul pentru succesiune. Am fost sunata de la cabinetul notarial spunandu-mi sa mă prezint sa se închida suplimentul și să plătesc taxele aferente deschiderii suplimentului. Dacă cealaltă parte refuza sa se prezinte, am eu obligația să mă prezint și să achit onorariul?
Suplimentul a fost deschis de secretara notarei, nu de notar. Notarul îmi spune că nici nu știa că s-a deschis supliment până acum câteva zile.
Dacă nu mă prezint la notar ce se poate întâmpla?
Mulțumesc
Buna ziua,
Este vorba de un teren obtinut ca si mostenire, dar mostenirea a fost primita dupa casnicie. Mentionez ca actele nu s-au intocmit inca si as dori sa stiu ce fel de contract trebui intocmit ca sa nu poata fi atacat in instanta de catre terte persoane si care sa constituie si bun comun. Mentionez ca toate investitiile facute pe terenul respectiv au fost facute de catre sot si sotie si nu de catre alte persoane.
Va multumesc