avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Activitate dragoshte

Activitate dragoshte

am depus cererea insa AJPIS mi-au spus ca inca nu au primit normele metodologice pentru aplicarea legiisi ca trebuie sa astept raspuns din partea lor.
Multumesc. Maine o sa depun o cerere de scutire de la plata sumei impreuna cu o declaratie pe propria raspundere cum ca am depus toate actele necesare dosarului, la timp impreuna cu numarul de inregistrare de la primarie si de agenta de plati si vom vedea daca se aproba de catre directorul agentiei.
Imi puteti spune exact legea si articolul in care ma incadrez ca sa il mentionez in cerere?
Dosarul a fost depus la primarie la 3 zile dupa angajare iar cei de la AJPIS Ph au spus ca indemnizata de crestere a mai fost virata pentru inca 2 luni deoarece atat a durat tratarea dosarului de catre cei de la primarie si AJPIS Ph
Numar de inregistrare de la primarie nu avem dar in putem cere.
Din cate am citit legea a fost promulgata in data de 24 septembrie. Cei de la AJPISP sustin ca nu ma incadrez in prevederile legii insa nu mi-au dat si o explicatie punctuala de ce nu ma incadrez. Ma pute-ti ajuta cu o explicatie?
Multumesc pentru raspuns. O depasire a termenului de 15 zile ar atrage penalizari?
Contestarea deciziei ar duce la prelungirea termenului de plata?
In data de 17.09.2014 am primit o decizie de la Agentia judeteana pentru plati si inspenctie sociala Prahova cu privire la faptul ca trebiue sa restitiu in termen de 15 zile indemnizata de crestere copil aferenmta lunilor mai si iunie (1225 ron).
Tin sa mentionez sotia s-a angajat in acea perioada (inainte de expirarea celor 2 ani de concediu de maternitate) si a depus dosarul aferent la primaria localitatii.
Avand in vedere discutiile despre aprobarea legii amnistiei fiscale pentu mamele care au primit drepturi necuvenite considerati ca ar trebui sa restitui suma sau exista o cale de a contesta decizia?