avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate AdnanaI

Activitate AdnanaI

Buna seara,

desi am citit toate postarile gasite pe forumul dvs. cu privire la acest subiect tot mai am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta in acest sens.

Activez ca PFA din noiembrie 2013, in paralel am CIM cu norma intreaga din martie 2014 iar in noiembrie 2014 ar trebui sa intru in concediu prenatal urmand apoi sa nasc in ian. 2015 si sa intru in CCC undeva in feb.
Intrebarile mele sunt:
1. incepand cu luna noiembrie cand intru in prenatal mai am voie sa inregistrez venituri pe PFA sau sunt obligata sa suspend PFA? daca suspend, ce se intampla cu venitul estimat pentru lunile noiemrie si decembrie pentru care am platit impozit, se mai iau in calcul aceste venituri la stabilirea indemnizatiei CCC?
2. daca nu am inregistrat venituri salariale in fiecare din cele 12 luni premergatoare nasterii se mai iau in calcul veniturile salariale la calculul indemnizatiei CCC?
3. inteleg ca veniturile inregistrate pe PFA se iau in calculul indemnizatiei CCC chiar daca in cele 12 luni premergatoare nasterii nu am facturat in fiecare luna; este corect sau am inteles gresit?

Multumesc anticipat!