avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Activitate MariusVa

Activitate MariusVa

Cele lovite de nulitate in baza art 282 alin 1 c. proc.pen si cele excluse art 102 alin 3 c. proc.pen cu incalcarea dispoz. art 224 c. pr.pen 1968.
Vă mulţumesc pentru răspuns Patrick.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament.
Doar la judecata pe fond nu sunt luate in considerare probele lovite de nulitate si excluse... sau si la apel ?
Răspuns la discuția Achitare- recurs procuror
Patrascu Razvan mulţumesc pentru răspuns.. imi cer scuze acuma am citit ..Cu drept de apel în termen de 10 zile de la pronunţare...deci nu recurs
O sa iau legatura cu un avocat...Am citit pe forum ca este dreptul procurorului sa faca recurs in timp de 10 zile...Dar nu am inteles sensul recursului eu find achitat În temeiul art.396 alin.5 C.pr.pen. rap. la art.16 lit.c C. pr. pen... mulţumesc pentru răspuns ...av_silvia_margineanu
Vă mulţumesc pentru răspuns.
Sunt inculpat intr-un proces penal ...in data de 04.05.2014 s-a trimite dosarul la judecatorul de camera preliminara acolo sau exclus anumite probe..In data de 08.09.2014 am avut proces si am fost achitat. pe baza articolelor .Tip solutie: Achitare I. În temeiul art.396 alin.5 C.pr.pen. rap. la art.16 lit.c C. pr. pen. achită...Acuma procurorul a facut recurs... #-o Ce urmeaza ? Va multumesc...