avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca judecatorul de camera preliminara constata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca judecatorul de camera preliminara constata nulitatea sau exclude anumite probe

Doar la judecata pe fond nu sunt luate in considerare probele lovite de nulitate si excluse... sau si la apel ?
Cel mai recent răspuns: MariusVa , utilizator 16:39, 20 Septembrie 2014
Motivul înlăturării acelor probe este legat de administrarea lor nelegală în cursul UP.

Cu toate acestea se poate cere încuviințarea și readministrarea lor în cursul cercetării procesului în condiții de legalitate.
Cele lovite de nulitate in baza art 282 alin 1 c. proc.pen si cele excluse art 102 alin 3 c. proc.pen cu incalcarea dispoz. art 224 c. pr.pen 1968.
Vă mulţumesc pentru răspuns Patrick.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materialul de urmarire penala maite21 maite21 As dori sa stiu ce se intampla in situatia in care se constata, in cursul judecatii, ca nu a avut loc prezentarea materialului de UP ? Instanta va proceda ea ... (vezi toată discuția)
Contract v-c clauze suplimentare- rog solutii roby2013 roby2013 Doresc sa achizitionez un imobil si am inteles ca nu se poate face contractul de V-C doar pe numele unuia dintre soti prin notariat (eu am fost asociat intr-o ... (vezi toată discuția)
Acte premergatoare vs mijloace de proba Micaly Micaly Buna ziua Inscrisurile care au fost administrate in cadrul \"actelor premergatoare\" pot fi considerate mijloace de proba in cazul in care, pe baza lor s-a ... (vezi toată discuția)