avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Alina2002

Activitate Alina2002

Dar nu am spus sa-i trimita mail din ora in ora, ci, tinand cont ca tatal doreste sa fie informat, sa-i trimita un mail seara, de exemplu, in care sa-l umple de informatii "la indigo" . nici nu trebuie sa stea sa scrie de fiecare data; retrimite acelasi email
Cand am spus "din ora in ora" nu ma refeream sa trimita mail din ora in ora, ci incadrul programului sa scrie:
ora 9- sta in casa
ora 10 - stat in casa....

iar dna PS (nu-mi permit sa va spun pe nume ), ce-i drept, in comentarii ati vorbit numai despre frustarile d-voastra, fara sa spuneti daca acest comportament al tatalui il afecteaza si pe copil sau doar pe d-voastra.
pt ca, daca copilul se bucura cand isi vede tatal, ar fi de dorit sa lasati mandria d-voastra si sa incercati sa intariti legatura, nu sa o rupeti.
Vorbesc in calitate de mama divortata, care ar fi fost mai mult decat bucuroasa sa nu-si mai vada fostul sot, dar care a inteles ca un copil are nevoie de amandoi parintii.
am spus mai devreme ca familiile monoparentale nu sunt bune pt copil si o sa incerc sa explic de ce: copilul invata de la adultii importanti din viata lui niste lucruri, modele, felul cum sa se adapteze la viata. cand vede doar un singur model, il foloseste numai pe acela; pt ca nu stie ca are de ales. si va actiona fie exact ca modelul, fie diametral opus de model. in momentul cand are de invatat de la ambii parinti, va alege ceea ce i se potriveste si, in primul rand, va intelege ca are mai multe optiuni . nu stiu daca ma fac inteleasa.
in fine, parerea mea este ca doar daca puiul d-voastra este afectat, sa actionati impotriva lui; altminteri... ce sa va spun? viata este de kkt. o sa va adaptati, ca n-aveti incotro
Mie mi se pare geniala ideea lui Matroze cu programul trimis pe mail. iar in zilele cand trebuia sa vina si nu s-a prezentat scrieti: "stat in casa si asteptat tatal" "stat in casa si asteptat tatal".... din ora in ora. Apoi intrebati pe judecator daca chiar este in interesul copilului sa suporte acest comportament.
Nu e de neglijat consilierea psihologica a copilului iar daca psihologul constata unele probleme, chiar ar fi cazul sa interveniti legal
Din cate stiu eu, in astfel de situatii interesul copilului primeaza . si din 2 una:
- fie copilul este atasat de tata, si este in interesul copilului sa se dezvolte armonios, sa se simta iubit de ambii parinti; in acest caz, va sfatuiesc sa intariti legatura dintre ei, oricat de greu vi s-ar parea. ceva de genul: "tati te iubeste sai ii este dor de tine si ii pare rau ca nu a putut veni" oricat vi s-ar parea de ciudat, sa-l vorbiti de rau poate fi un bumerang. nu numai ca nu va stabili relatii cu tatal, dar s-ar putea sa scada si increderea in capacitatea d-voastra de a alege. " dece te-ai casatorit cu el daca e asa?". sunt studii care au aratat ca copii proveniti din familii agresive (pe locul I) si din familii monoparentale (locul II) au problemele cele mai mari de integrare
- copilul este afectat si luati masuri de indata

Repet: interesul copilului primeaza; si legal, si moral
Răspuns la discuția Calomnie
Intre timp, m-am lamurit ca sesizarile depuse anonim ar trebui clasate. Prin urmare, pot cere socoteala angajatului prefecturii pentru faptul ca raspandit anonima?
Discuție Calomnie
Buna ziua!
Sunt medic angajat intr-un spital. S-a primit o reclamatie in format electronic pe adresa Prefecturii, prin care se aduc diverse acuzatii si reclamatii spitatului, medicilor, mie personal.
Ma simt foarte jignita de afirmatiile facute, motiv pt care sunt hotarata sa dau persoana in judecata pentru calomnie. (acuzatiile sunt diverse si cuprind o gama larga de aspecte, culminand cu "si-a luat concediu de odihna si a lasat pacientii"). Cert este ca ma deranjeaza ca aceasta reclamatie a fost directionata de Prefectura catre: spital, Colegiu medicilor, Dir. de sanatate publica, Consiliu judetean s.a.; prin urmare citita de multa lume.
Motiv pentru care sunt hotarata sa dau in judecata pt calomnie.
Problema este ca nu stiu pe cine #-o . Sesizarea este nesemnata, nu apare macar adresa de mail, ci doar un nume.
Ce pot sa fac? Cui sa ma adresez pentru a afla identitatea persoanei?
Multumesc!