ea s-a luat de una dintre fetele mele la scoala ,care e in clasa cu fata ei, acelasi lucru l-a facut si acolo,a tipat si atremurat ca un om isteric. De sanatate ce sa spun,dupa acest incident a servit in continuare clientii, deci perfect sanatoasa fizic,mintal...Au fost destui martori ca sa confirme spusele mele.Adevarat ca sunt si alte magazine si clar nu o sa mai merg la acesta,dar de iertat nu o iert pentru comportamentul pe care l-a avut, eu am incercat sa port o discutie civilizata,nu m-am dus la magazin ca sa provoc pe nimeni,chiar am avut nevoie, era si tarziu si nu am avut in alta parte unde sa merg la ora aia.
are o problema personala cu mine,dar pana acum nu am avut probleme cu ea. M-am dus la magazin ca si client, nicidecum sa aud tipete si urlete,de la una care incepe satremure si sa faca istericale.Daca am deranjat cu ceva puteam discuta si ca doi oameni civilizati in afara magazinului...zic eu. Ca si client am anumite drepturi pe care ea le-a incalcat. Nu am deranjat, nu am vorbit urat ,nu am facut nimic ca sa deranjez activitatea magazinului....
in prima faza m-am gandit sa ma prezint la politie sa-i fac o reclamatie,dupa am zis ca e mai bine sa o dau in judecata cerandu-i si daune morale,deoarece era de fata mai multi martori...
am o problema cu o vanzatoare care este si patroana unui magazin alimentar. Am fost agresata verbal,refuzata cand an vrut sa cumpar(dupa ce fac cumparaturi de mai bine de 7 ani) si scoasa afara din magazin. Ce pot sa fac?