am o problema cu o vanzatoare care este si patroana unui magazin alimentar. Am fost agresata verbal,refuzata cand an vrut sa cumpar(dupa ce fac cumparaturi de mai bine de 7 ani) si scoasa afara din magazin. Ce pot sa fac?
Daca aveti probe temeinice/martori care sa confirme ca fara sa provocati,a-ti fost agresata verbal,refuzata si scoasa afara din magazin.,sesizati oficial politia responsabila
in prima faza m-am gandit sa ma prezint la politie sa-i fac o reclamatie,dupa am zis ca e mai bine sa o dau in judecata cerandu-i si daune morale,deoarece era de fata mai multi martori...
Politia responsabila cu ce?
Ce sa faca politia?
Dvs doamna, sa inteleg ca v-ati duc la cumparaturi si vanzatoarea la vederea dvs v-a dat afara sau cum a fost ?
are o problema personala cu mine,dar pana acum nu am avut probleme cu ea. M-am dus la magazin ca si client, nicidecum sa aud tipete si urlete,de la una care incepe satremure si sa faca istericale.Daca am deranjat cu ceva puteam discuta si ca doi oameni civilizati in afara magazinului...zic eu. Ca si client am anumite drepturi pe care ea le-a incalcat. Nu am deranjat, nu am vorbit urat ,nu am facut nimic ca sa deranjez activitatea magazinului....