avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuzata si data afara din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuzata si data afara din magazin

am o problema cu o vanzatoare care este si patroana unui magazin alimentar. Am fost agresata verbal,refuzata cand an vrut sa cumpar(dupa ce fac cumparaturi de mai bine de 7 ani) si scoasa afara din magazin. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: lumidani , utilizator 10:27, 22 Septembrie 2014
Daca aveti probe temeinice/martori care sa confirme ca fara sa provocati,a-ti fost agresata verbal,refuzata si scoasa afara din magazin.,sesizati oficial politia responsabila
in prima faza m-am gandit sa ma prezint la politie sa-i fac o reclamatie,dupa am zis ca e mai bine sa o dau in judecata cerandu-i si daune morale,deoarece era de fata mai multi martori...
sesizati oficial politia responsabila

Politia responsabila cu ce?
Ce sa faca politia?
Dvs doamna, sa inteleg ca v-ati duc la cumparaturi si vanzatoarea la vederea dvs v-a dat afara sau cum a fost ?
are o problema personala cu mine,dar pana acum nu am avut probleme cu ea. M-am dus la magazin ca si client, nicidecum sa aud tipete si urlete,de la una care incepe satremure si sa faca istericale.Daca am deranjat cu ceva puteam discuta si ca doi oameni civilizati in afara magazinului...zic eu. Ca si client am anumite drepturi pe care ea le-a incalcat. Nu am deranjat, nu am vorbit urat ,nu am facut nimic ca sa deranjez activitatea magazinului....
Cred ca sunt destule alte magazine de la care va puteți face cumpărăturile...

Alte discuții în legătură

Am dat in judecata un magazin ContSters230282 ContSters230282 Am intrat intr-un magazin si am lasat la intrare intr-un dulap cu cheie cumparaturile pe care le aveam. De la intrare a inceput sa ma urmareasca un angajat (nu ... (vezi toată discuția)
Interdictie de intrare in supermarket terrorblade terrorblade Buna ziua oameni buni va deranjez cu o problema care ma deranjeaza: Acum o luna am fost sa cumpar o cutie de icre de la Profi, pretul afisat era mai mic ca ... (vezi toată discuția)
Vecina galagioasa - pasi de urmat Ana_ghita13 Ana_ghita13 Buna seara, Avem o problema in bloc: locuim deasupra unei doamne in varsta care tipa la ore nepotrivite in apartament cu scopul de a ne transmite un ... (vezi toată discuția)