am o problema cu o vanzatoare care este si patroana unui magazin alimentar. Am fost agresata verbal,refuzata cand an vrut sa cumpar(dupa ce fac cumparaturi de mai bine de 7 ani) si scoasa afara din magazin. Ce pot sa fac?
:fight: Daca e vorba de o problema personala intre dvs. si vanzatoarea/patroana magazinului e posibil sa va fi dus tocmai ca sa fiti vazuta, ca sa se enerveze ?
Aveti grija cu datul in judecata . In functie de problema personala avuta , sa nu spuna ca ati provocat-o , si ca i-ati prejudiciat sanatatea , vezi tremuraturi, urlete..
ea s-a luat de una dintre fetele mele la scoala ,care e in clasa cu fata ei, acelasi lucru l-a facut si acolo,a tipat si atremurat ca un om isteric. De sanatate ce sa spun,dupa acest incident a servit in continuare clientii, deci perfect sanatoasa fizic,mintal...Au fost destui martori ca sa confirme spusele mele.Adevarat ca sunt si alte magazine si clar nu o sa mai merg la acesta,dar de iertat nu o iert pentru comportamentul pe care l-a avut, eu am incercat sa port o discutie civilizata,nu m-am dus la magazin ca sa provoc pe nimeni,chiar am avut nevoie, era si tarziu si nu am avut in alta parte unde sa merg la ora aia.