avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuzata si data afara din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuzata si data afara din magazin

am o problema cu o vanzatoare care este si patroana unui magazin alimentar. Am fost agresata verbal,refuzata cand an vrut sa cumpar(dupa ce fac cumparaturi de mai bine de 7 ani) si scoasa afara din magazin. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: lumidani , utilizator 10:27, 22 Septembrie 2014
:fight: Daca e vorba de o problema personala intre dvs. si vanzatoarea/patroana magazinului e posibil sa va fi dus tocmai ca sa fiti vazuta, ca sa se enerveze ?
Aveti grija cu datul in judecata . In functie de problema personala avuta , sa nu spuna ca ati provocat-o , si ca i-ati prejudiciat sanatatea , vezi tremuraturi, urlete..
ea s-a luat de una dintre fetele mele la scoala ,care e in clasa cu fata ei, acelasi lucru l-a facut si acolo,a tipat si atremurat ca un om isteric. De sanatate ce sa spun,dupa acest incident a servit in continuare clientii, deci perfect sanatoasa fizic,mintal...Au fost destui martori ca sa confirme spusele mele.Adevarat ca sunt si alte magazine si clar nu o sa mai merg la acesta,dar de iertat nu o iert pentru comportamentul pe care l-a avut, eu am incercat sa port o discutie civilizata,nu m-am dus la magazin ca sa provoc pe nimeni,chiar am avut nevoie, era si tarziu si nu am avut in alta parte unde sa merg la ora aia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat in judecata un magazin ContSters230282 ContSters230282 Am intrat intr-un magazin si am lasat la intrare intr-un dulap cu cheie cumparaturile pe care le aveam. De la intrare a inceput sa ma urmareasca un angajat (nu ... (vezi toată discuția)
Interdictie de intrare in supermarket terrorblade terrorblade Buna ziua oameni buni va deranjez cu o problema care ma deranjeaza: Acum o luna am fost sa cumpar o cutie de icre de la Profi, pretul afisat era mai mic ca ... (vezi toată discuția)
Vecina galagioasa - pasi de urmat Ana_ghita13 Ana_ghita13 Buna seara, Avem o problema in bloc: locuim deasupra unei doamne in varsta care tipa la ore nepotrivite in apartament cu scopul de a ne transmite un ... (vezi toată discuția)