avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Interdictie de intrare in supermarket
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Interdictie de intrare in supermarket

Buna ziua oameni buni va deranjez cu o problema care ma deranjeaza:

Acum o luna am fost sa cumpar o cutie de icre de la Profi, pretul afisat era mai mic ca cel de la casa, am filmat tot si am plecat acasa.
A doua zi am fost la magazin si stiam ca patronul francizei il gasesc dimineata, m-am dus am intrebat un angajat unde il gasesc. Mi-a spus sa o iau pe usa din dreapta in spatele magazinului.
Eu am intrat pe o alta usa pe la marfa unde era accesul interzis clientilor, am ocolit putin si am ajuns la acea usa, am gasit patronul si i am vorbit frumos de ce magazinul profi procedeaza asa fiind un client vechi de 7 ani.

Nu am ajuns la nici o concluzie si apoi am plecat si am lasat balta toata discutia.
Peste cateva zile m-am dus iar ma magazin si perntru ca ei nu au fost corecti de prima data, le-am cerut restul complet la fiecare ban. Vanzatorul se uita urat la mine dar am plecat.

Am facut plangere la OPC pentru modificarea de preturi. ( modificarea de preturi este inselaciune? )

Azi am fost la magazin sa imi fac cumparaturile si un baiat din spate nervos m-a dat afara din magazin spunandu-mi ca cine sunt eu sa il amenint ca ii rup picioarele. Am vorbit frumos cu el de fata cu gardianul magazinului si inca 2 persoane angajate.

Am plecat i-am zis ca eu nu am amenintat pe mine si i-am explicat ce am facut atunci cerundu-mi scuze ca am gresit usa.

Angajatii si gardianul mi-a spus ca nu trebuia sa filmez in magazin.

Baiatul din spate de la marfa a zis ca stie unde stau si ca ne mai vedem prin cartier a fost ca o amenintare pentru mine. Sunt putin ingrijorat deoarece era plin de ura si nervos de un fapt care s-a intamplat acum o luna si era agitat.

Eu cred ca el a fost tras la raspundere de patron si din aceasta cauza a avut atitudinea asta ca i am facut probleme la munca ( probabil a fost sanctionat sau mustrat ).

Ce pot face in cazul aceasta ? Imi e putin frica sa ma duc la munca dimineata ca sa nu ma astepte. Mentionez ca am un servici la care nu ma pot duce cu ochii vineti la munca deoarece lucrez cu clientii mai mereu plus ca imi scade respectul in fata colegilor eu nefiind un scandalagiu chiar sunt privit la munca ca un om muncitor.

Astept orice sfat de la un avocat, iar daca este cazul sa ma judec cu el o sa fac si asta in ultima instanta.

Eu vreau doar sa imi fac cumparaturile stric necesare in magazinul din fata blocului.

Este legala interzicerea intrun magazin ?

Va multumesc mult. O zi frumoasa

Alte discuții în legătură

Distrugere de bunuri involuntara mihai86b mihai86b Salut, va expun o situatie. urcam intr-un taxi, dupa cate minute unul dintre noi zice, cred ca am agatat cu fermuarul de la blug husa scaunului, iar ... (vezi toată discuția)
Concediere bilibokzsuzsa bilibokzsuzsa Buna, as povesti ceva iesit din comun, mai ales pt mine. M-am angajat la [editat - o societate comerciala] in septembrie, deja in primele saptamani mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul otonel otonel Este vorda de situatia in care se afla sotia mea si am zis sa intreb pentru ceva sfaturi inainte de a ajunge la declaratii al politie sau tribunal. A lucrat ... (vezi toată discuția)