Buna seara,
Avem o problema in bloc: locuim deasupra unei doamne in varsta care tipa la ore nepotrivite in apartament cu scopul de a ne transmite un "mesaj". Ne acuza ca facem galagie si este foarte vocala im acuze si ne ameninta in continuu. Din cate am inteles in tinerete a avut multe procese cu vecinii pe aceeasi tema. Ideea e ca si la noi se aud zgomote ( probabil de la etajele superioare). Am incercat sa ii spunem ca nu noi provocam galagia dar nu intelege. Intr-o zi ne-am trezit cu politita la usa pentru ca am dat cu aspiratorul (era 17.30 sambata). Politia nu a avut temei sa ne amendeze dar nici nu a vrut sa ia actiune asupra doamnei care a chemat evident degeaba politia (in prezenta politistilor si altor persoane necunoscute se victimizeaza). Vecinii o cunosc si stiu cu cine au de a face. Intrebarea este: ce este de facut in aceasta situatie avand in vedere ca vine la noi la usa si ne deranjeaza, ne trezeste la 5-6 dimineata in urlete, cheama politia cand nu este necesar? Ce pasi avem de urmat? Politie? Tribunal? Mentionez ca nu se poate purta o discutie civilizata cu ea!
Multumesc!
Puteti face si dumneavoastra o plangere la politie, cu motivele expuse aici si cu argumentul ca nu s-au confirmat plangerile ei la politie. Poate convingeti si alti vecini si o faceti in comun.
Nu cred rezolva ceva, dar poate o mai domoleste.