avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am inchiriat apartamentul fiicei mele care e plecata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am inchiriat apartamentul fiicei mele care e plecata din tara ...

Am inchiriat apartamentul fiicei mele care e plecata din tara unui om civilizat si cu mult bun simt. Vecina de jos imi terorizeaza chiriasul. Ii suna in toiul noptii la interfon, ii ciocane la usa noaptea sau dimineata la ora 6, striga in fata usii apartamentului ca ii face galagie si ea nu se poate odihni. Zilele trecute i-am spus chiriasului daca il mai deranjeaza sa ii deschida si sa o filmeze, ceea ce s-a si intâmplat si se vede clar ca vrea sa intre peste el in casa, pe motiov ca a dat drumul la aerul conditionat si pe ea a innebunit-o zgomotul. Intrebarea mea este : pot sa ii fac doamnei o plingere in prealabil pentru tulburare de posesie, intrucât nu e prima data când se manifesta astfel?
Fiica mea a fost terorizata de aceasta femeie timp de 8 ani.
Nu poate folosi nici dusul si nici toaleta noaptea ca ii suna sau ciocane la usa.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:06, 29 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noul cod penal
Art. 256: Tulburarea de posesie

(1) Ocuparea, în întregime sau în parte, fără drept, prin violenţă sau ameninţare ori prin desfiinţarea sau strămutarea semnelor de hotar, a unui imobil aflat în posesia altuia se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.
(2) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Nu sunt intrunite conditiile prevazute de art 256
Dv nu sunteti proprietarul bunului imobil,nu puteti fi asimilat drept parte vatamata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini asociatie de proprietari delia_cj delia_cj Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta si extrem de deranjanta pentru mine. Am o vecina care are apartamentul chiar sub al meu care vesnic e ... (vezi toată discuția)
Vecină sensibilă la zgomote usoare Tudor266.tudor Tudor266.tudor Buna ziua. Sunt student, am 21 de ani, si am o mică mare problema: Problemele au inceput de un an si ceva, dar au fost “certuri” minore, mi au fost ... (vezi toată discuția)