avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme vecini asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme vecini asociatie de proprietari

Buna ziua.
Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta si extrem de deranjanta pentru mine. Am o vecina care are apartamentul chiar sub al meu care vesnic e deranjata de diverse zgomote de la vecini, pe care doar mie mi le pune in carca, nici macar nu se oboseste sa cerceteze de la cine vin. Uneori le aud si eu, dar pentru mine nu sunt deranjante, sunt in limita decentei. Mentionez ca nu de la mine sunt aceste zgomote. De fiecare data ma suna, bate in teava, imi lasa biletele pe usa si de fiecare data ii spun ca nu sunt de la mine, dar nu ma crede si pace. I-am zis sa cheme politia daca o deranjeaza. Eu am un serviciu foarte obositor psihic si intelectual, ma culc seara destul de devreme, iar ea zice ca in toiul noptii eu fac galagie. Intrebarea mea ar fi: daca trimite politia la usa mea, pot pati eu ceva? E in stare sa adune si martori care sa-i sustina acuzatiile, deoarece e o persoana cu multa influenta in bloc. Si ce pot face eu ca sa nu ma mai deranjeze cu astfel de acuzatii? Va multumesc!
Ps: este presedinte de bloc si buna prietena cu administratorul.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iunie 2020
delia_cj, utilizator
Cel mai recent răspuns: delia_cj , utilizator 18:24, 13 Iunie 2020
Daca vine politia si va gaseste in pijamale...va dati seama ca nu va face nimic.
Asculta si ei, sa vada de unde se aud zgomotele.
Ar fi in beneficiul dv sa fie sesizata politia sa faca verificari care sa nu confirme aspectele sesizate de vecina
Viata in bloc de locuit in comun nu este pe cat de roz si de linistita ne dorim
Vecinii in rare cazuri ii putem alege
Nu are legatura prietenia intre presedinte si administrator,al doilea -legal neavand autoritatea si competenta sa realizeze acte si actiuni impotriva intereselor dv
Multumesc. Inca o intrebare. Eu pot depune plangere la politie pentru hartuire sau acuzatii false? Este un imens disconfort emotional si psihic pentru mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul Alexyo88 Alexyo88 Buna seara.Am si eu cateva nelamuriri si sper sa ma ajutati.Locuiesc cu chirie la etajul 6,prolema este cu roprietarul de la etajul 7.Nu ma vait ca face ... (vezi toată discuția)
Vecini veșnic deranjati Emilia12345 Emilia12345 Bună seara. Locuiesc la etajul 5 și vecinii de la 4 ce sunt sub mine sunt deranjați de fiul meu de 1.5 ani care se joaca , și dansii se apuca sa bata în ... (vezi toată discuția)
Dacă sun la 112 să reclam gălăgia provocată de un vecin,echipajul ... Marqk Marqk Dacă sun la 112 să reclam gălăgia provocată de un vecin,echipajul de poliție nu trebuie să vină întâi la mine în apartament ca să constate ... (vezi toată discuția)