Buna seara.Am si eu cateva nelamuriri si sper sa ma ajutati.Locuiesc cu chirie la etajul 6,prolema este cu roprietarul de la etajul 7.Nu ma vait ca face galagie ci el se plange ca "aude voci de femei si barbati si nu se poate odihni",ca urmare a facut plangere catre presedintele blocului mentionand ca o sa apeleze la politie.Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul acesta...cum de am plangere facuta de vecinul de la etajul superior,si nu de la cel de la etajul inferior,si nu se plange de muzica sau alte zgomote...ci de voci si vocabular urat care cu siguranta nu se aude din apartamentul unde locuiesc #-o .Am mai vorbit cu unii vecini si mi-au spus ca este posibil sa auda de la etajul 8.Cand am vorbit cu vecinul de la 7...si l-am rugat sa vina la usa cand aude galagie...a spus ca nu face asa ceva...dar sa incetez sa mai fac galagie....desi eu nu fac #-o. Un sfat va rog!
In conditiile in care aveti certitudinea ca dv nu produceti zgomote care sa deranjeze nu se justifica sa va faceti probleme
In orice caz,daca vecinul va reclama,are obligatia sa sustina si sa probeze in conditiile legii acuzele la adresa dv