avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecinul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecinul

Buna seara.Am si eu cateva nelamuriri si sper sa ma ajutati.Locuiesc cu chirie la etajul 6,prolema este cu roprietarul de la etajul 7.Nu ma vait ca face galagie ci el se plange ca "aude voci de femei si barbati si nu se poate odihni",ca urmare a facut plangere catre presedintele blocului mentionand ca o sa apeleze la politie.Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul acesta...cum de am plangere facuta de vecinul de la etajul superior,si nu de la cel de la etajul inferior,si nu se plange de muzica sau alte zgomote...ci de voci si vocabular urat care cu siguranta nu se aude din apartamentul unde locuiesc #-o .Am mai vorbit cu unii vecini si mi-au spus ca este posibil sa auda de la etajul 8.Cand am vorbit cu vecinul de la 7...si l-am rugat sa vina la usa cand aude galagie...a spus ca nu face asa ceva...dar sa incetez sa mai fac galagie....desi eu nu fac #-o. Un sfat va rog!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:54, 23 Ianuarie 2014
Ignorati-l, daca nu are dreptate.
In conditiile in care aveti certitudinea ca dv nu produceti zgomote care sa deranjeze nu se justifica sa va faceti probleme
In orice caz,daca vecinul va reclama,are obligatia sa sustina si sa probeze in conditiile legii acuzele la adresa dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema privind deteriorarea blocului de la zgomot puternic tiniza tiniza buna seara, am un vecin cam galagios...adica pune muzica la un volum care produce vibratii puternice in podeaua apartamentului meu si obstructioneaza orice ... (vezi toată discuția)
Galagie bloc - certuri/tipete/trantit noaptea frecvent mihaela_miha mihaela_miha Buna ziua! Pe la finalul anului trecut m-am mutat la casa mea (apartament, etaj 6 din 10). Totul bine, doar ca desi zona/blocul sunt civilizate, vecinii care ... (vezi toată discuția)