avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dacă sun la 112 să reclam gălăgia provocată de un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dacă sun la 112 să reclam gălăgia provocată de un vecin,echipajul ...

Dacă sun la 112 să reclam gălăgia provocată de un vecin,echipajul de poliție nu trebuie să vină întâi la mine în apartament ca să constate gălăgia?
Cel mai recent răspuns: Marqk , utilizator 22:33, 26 Mai 2021
Ar trebui sa mearga la sursa zgomotului pentru constatarea lui si penalizarea celor ce il produc, vin si la dvs. doar daca este nevoie, nu trebuie sa va raporteze ce fac.
Zgomotul se poate constata si din alta parte, nu doar din apartamentul dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
Ionut.ion, utilizator
Fiind vorba despre disconfort fonic in imo il de locuit in comun,nu exista obligatia sau prioritatea ca echipajul sa verifice la dv
Dacă nu dau nr. de la nici un ap,nu trebuie să vină întâi la mine ca să constate gălăgia?
Menționez că vecinii au pe holul comun de la intrare ușă de metal închisă cu cheie deci nu se aude nimic dacă stau in fața ei.

Ionut.ion a scris:

Ar trebui sa mearga la sursa zgomotului pentru constatarea lui si penalizarea celor ce il produc, vin si la dvs. doar daca este nevoie, nu trebuie sa va raporteze ce fac.
Zgomotul se poate constata si din alta parte, nu doar din apartamentul dvs.

Disconfortul fonic este la mine în ap!
Nu este normal și legal să constate la mine acasă gălăgia?
Dacă se duc la cei care fac gălăgie,nu este normal ca aceștia să se oprească și să nu fie prinși în fapt niciodată?

ynocentta a scris:

Fiind vorba despre disconfort fonic in imo il de locuit in comun,nu exista obligatia sau prioritatea ca echipajul sa verifice la dv

Ciudate răspunsuri pentru că am vorbit cu un avocat si mi-a spus că poliția constată prima oară în ap. reclamantului.
Dacă nu dau nici un nr. de ap,unde se duc să constate?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
Marqk, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)
Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)