Bună seara. Locuiesc la etajul 5 și vecinii de la 4 ce sunt sub mine sunt deranjați de fiul meu de 1.5 ani care se joaca , și dansii se apuca sa bata în tavanul lor pur și simplu simți cum îți vibrează tălpile. Am încercat sa discutam cu ei nu deschid ușa. Dacă avem musafiri când pleacă ii așteaptă și se ia de ei și le da lecții de creștere copil deoarece chiar dacă nu e ora de liniște zic ca ei sunt bătrâni și au nevoie de liniște. Precizez ca nu se pune problema de gălăgie în orele de liniște, cei mai deranjați par a fi la ora 20. Chiar în seara asta 20:19 nu știu ce a sacapat/trântit pe parchet și au început sa bata de s-a speriat săracul și a început sa plângă ca nu știa ce se întâmplă. Pot face ceva?
Nu am sa fac asta. Atâta timp cât nu deranjez în timpul orelor de liniște. Cautam o soluție în ceea ce fac vecinii. Mulțumesc
ynocentta a scris:
Pentru indepartarea disconfortului,analizati necesitatea realizarii izolarii fonice a camerei copilului
w_v_w_v
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Cate unii la batranete o iau razna. Puteti sa le transmiteti ca de cate ori bat in ceva o sa bateti si dv .
Pana nu ii confruntai sa le ziceti ceva nu se lasa.
La noi un batran a inceput sa urle de sus de la etaj la cei care carau ceva ca il deranjeaza(etaj 2 la parter spatiu comercial) . A inceput sa arunce cu apa si sa ii injure.
Au chemat politia si cand a venit politia l-a rugat pe politist sa vorbeasca mai tare ca e batran si nu il aude.
Politistul a zis aaaa da. Pe mine nu ma auziti dar ii auzeati pea ia de la parter care carau ...
Si i-a dat amenda.
Faptul ca va vibreaza talpile cand vecinii bat in plafon arata clar ca structura blocului transmite foarte usor vibratiile. Asa sunt facute blocurile, pt a putea rezista cutremurelor, Din pacate, inseamna si disconfort mai mare.
La mine nu se aude mare lucru de la niciun vecin de pe palier, insa se aude groaznic totul de deasupra, mai ales ca nu au covoare.
Un copil mic pare inofensiv, insa uneori ceea ce noi nu percepem chiar se aude la vecinul de jos.
Pot avea probleme nu numai batranii care vor liniste seara. Orice om care se intoarce de la munca vrea liniste. In plus, in ziua de azi se lucreaza mult de acasa si e vb de munca intelectuala... trebuie liniste. Altii lucreaza in TURE DE NOAPTE, deci cand sa doarma daca nu ziua?!
Incercati sa realizati ca traiti inghesuiti intr-o cutie si ca fiecare are nevoi diferite. Empatia este absolut necesara!
Vecin absurd
alopici2005
am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)