avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Solicitare ajutor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Solicitare ajutor

Buna seara,va scriu din disperare.Am o problema fara rezolvare.Locuiesc la bloc,deasupra mea am niste vecini zgomotosi, care banuiesc ca au atelier in casa. In fiecare zi bat cu ciocanul, plimba ceva pe parchet, tranteste zdranc ciocanul pe parchet, se aud niste bile sau ceva greu rostogolindu-se pe jos.M-am dus la ei le-am spus cu frumosul, lasati-ma sa ma odihnesc, ma deranjati.Imi baga replica nu facem nimic noi stam la televizor,mentionez ca aceste zgomote sunt la orice ora din zi,pranz,orele de liniste (13-17), seara la 10,11,mai nou de o saptamana noaptea la 3 de imi sare somnul si nu mai pot adormi.Am facut nenumarate drumuri la usa si cu frumosul si mai cu tipete, nu e de la noi, mai sus poate, sunt pasii care se aud pe parchet,sunt zgomotele care se aud in tavan,daca era mai de sus trebuiau sa se auda mult mai usor zgomotele.Am fost si la vecinii de la etajele superioare (un domn de 70 ani care mi-a zis si eu aud dar sunt batran si trebuie sa ma obisnuiesc, ce sa fac eu?, si un domn mai tanar la 30 si ceva de ani care are copil de 1.5 ani,care mi-a zis nu pot bate,am copil mic,doarme,nu am calitati de "ciocanar".).
Am ajuns la disperare,sa mi se spuna mereu nu suntem noi, plecam dimineata venim seara, ea e profesoara pe langa Craiova,iar el e cu scoala profesionala a lucrat putin prin Italia.Am fost si la politie, unde mi s-a spus ca politaiul de pe zona mea este in concediu si sa astept sa se intoarca.Am nevoie urgenta de sfaturi pe cale legala "sa-i potolesc",sa-mi recapat linistea sufleteasca,va rog!!!! Mi s-a luat de replica nu sunt eu,nu e de la mine.
Astept sfaturile dvs ce trebuie sa fac.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:05, 5 Noiembrie 2013
Pana revine din concediu politistul responsabil domiciliului dv,puteti incerca sa sesizati oficial presedintele de asociatie
Incercati sa obtineti probe temeinice sau martori -eventual vecini

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii adina01 adina01 Daca ma poate ajuta cineva. Am inchiriat un apartament impreuna cu sotul meu. Dupa ce ne-am mutat vecinul care locuieste sub noi a inceput cu reclamatiile ca ... (vezi toată discuția)
Zgomot insuportabil cauzat de copilul vecinilor Marius0110 Marius0110 Bună ziua, Maică-mea stă la bloc, iar copilul vecinilor de deasupra face zgomot aproape tot timpul. Poate sună a exagerare, dar nu este. De fiecare ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am si eu o problema cu vecinii de deasupra. fac in ... Alin207 Alin207 Buna seara! Am si eu o problema cu vecinii de deasupra. Fac in continuu galagie, au 2 copii, unul de 2 ani si unul de 4 ani. Cel mare face un zgomot infernal, ... (vezi toată discuția)