Am intrat intr-un magazin si am lasat la intrare intr-un dulap cu cheie cumparaturile pe care le aveam. De la intrare a inceput sa ma urmareasca un angajat (nu avea nici o uniforma) un barbat de aprox 50 de ani care s-a rastit la mine ca am intrat sa fur si m-a dat afara din magazin. Cand i-am zis sa cheme politia, mi-a spus pe un ton agresiv ca nu vrea sa cheme politia si m-a dat afara din magazin.nEu nu aveam telefonul cu mine, aveam doar banii pt cumparaturi si nu aveam cum sa chem politia, asa ca am rugat un client sa cheme el politia. Clientul a chemat politia la solicitarea mea si mi-a dat nr lui pt a fi martor. Politia a venit, mi-a luat datele, dar mi-a spus sa ma duc la judecatorie, ceea ce am si facut. Martorul a fost dupa ce am fost data afara din magazin.
Ma simt traumatizata, am fost constipata toata saptamana.
Ce sa fac?
Sesizati si la Oficiul de Protectie a Consumatorului. Sesizarea la instanta trebuia facuta impotriva societatii care administreaza magazinul. Mult succes!
Furt din magazin
Abeclde
Am fost la magazin carffor impreuna cu copilul meu in varstra de 1 an cu carutul la cumparaturi am facut cateva cateva cumpărături după care mia venit o ... (vezi toată discuția)