avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

Am fost la magazin carffor impreuna cu copilul meu in varstra de 1 an cu carutul la cumparaturi am facut cateva cateva cumpărături după care mia venit o pacoste de idee sa ascund în cosul carututuli si alta produse de mancare ( rosii castraveti banane struguri si o bucatica de brânză) ideea mia venit ca eu mai aveam in cosul carutului ramase si alte produse de o zi pe care nu le-am aratat la intrare in magazin carffor (o legatura de verdeata 3 nectarine si o conerva de ton) am plătit cateva produse si pe restul ascune le-am lasat asune la iesire din magazin gardianul ma oprit ptr verificarea tuturora produselor iam aratat bonul si ma dus in spatele magazinului ptr verificarea tuturor produselor binenteles ca a chemat politia eram foarte speriată copilul plângea foarte tare le-am spus ce nu am plătit dar mi sa pus in cârcă si ce aveam eu nedeclarat in cos cand am intrat in magazin carffor a depus plângere menegerul eu am iesit putin afară sa ia aer copilul ca plângea am zis polițiștilor că nu declar nimic ma pus sa semnez niște hârtii dar nu stiu ce mia luat datele de pe buletin ma intrebat cum ii cheamă pe părinți și mia zis ca pot pleca acasă a trecut 3 zile de atunci sunt foarte speriată nu stiu ce se va întâmpla oare intru la pușcărie imi face cazier plătesc amenda ,precizez a facut valoarea produselor furate in valoare de 60 roni produsele au rămas la ei in magazin iar eu sunt la prima abatere va rog ajutatima cu un raspuns ,multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:35, 28 Martie 2019
Nu ajungeți la închisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin - consecinte lav2309 lav2309 Buna ziua, Ieri s-a intamplat un eveniment total neplacut, am mers la cumparaturi la supermarket,aveam de cumparat si niste lucruri pt o prietena, ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru furt Acz01 Acz01 Bun, mi s-a facut dosar penal pentru furt din magazinul Carrefour,am intrat pentru a-mi face cumparaturile,am vazut un hanorac pt copil,pretul nu era afisat ... (vezi toată discuția)
Consumarea produselor în supermarket înainte să fie achitate poate fi considerată furt? am fost amenințat cu poliția din acest motiv, deși am pus produsul înapoi coș după ce l-am desfăcut Valentim.77 Valentim.77 Bună ziua. Zilele trecute am fost pus intr-o situatie putin jenanta. Eram cu sotia si cu copilul la cumparaturi, celui mic i sa facut sete asa ca am deschis o ... (vezi toată discuția)