avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin - consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin - consecinte

Buna ziua,

Ieri s-a intamplat un eveniment total neplacut, am mers la cumparaturi la supermarket,aveam de cumparat si niste lucruri pt o prietena, am umplut cosul si mi-am dat seama ca trebuie sa le separ pe ale ei de ale mele.
Fiind cateva chestiuni , le-am bagat in geanta, si acolo au ramas. La casa am platit tot ce aveam in cos, si cum am trecut de casa, a venit un gardian care mi-a zis sa vin pt o verificare de rutina. Am ajuns intr-o camera si mi-au zis sa scot tot ce-i in geanta , evident au gasit produsele, eu mai aveam putin sa fac un atac de panica cand mi-am dat seama ce se intampla. Eram extrem de obosita datorita unor probleme personale de care ma tot ocupam , si efectiv am uitat . Evident ca m-au mustruluit cum nu se mai putea, nu au chemat politia , doar au completat un formular standard de-al lor unde au trecut codul produselor, le-am achitat evident, si am semnat un proces verbal prin care spuneam ca le-am preluat si mi-au facut o poza cu produsele.
Mi-au spus ca daca mai ma prind odata, trimit ambele dosare la politie.
Plus ca la casa eu am achitat cu bonuri si cu cardul, deci aveau deja toate datele mele din start.- Nume, prenume, loc de munca..etc.
Regret enorm ce s-a intamplat si ma simt ingrozitor, sunt un om cinstit muncitor, am un job bun si efectiv mi-e rusine de mine.
Ore se poate intampla si altceva?
Cel mai recent răspuns: lav2309 , utilizator 12:30, 21 Iulie 2013
Daca nu au chemat politia, asta inseamna ca nu vi se va intampla nimic rau, in sensul de a vi se face dosar penal.
Pe viitor fiti atent, pentru ca o astfel de greseala va poate costa enorm.
Cand mergeti la cumpararturi, trebuie sa folositi cosul de cumparaturi, in momentul in care introduceti cumparaturile in geanta personala intentia este evidenta, genul asta de scuze par puerile, ati avut mare noroc ca nu au fost sesizate organele competente.
va multumesc pentru raspunsul promt, nu voimai face acest lucru in vecii vecilor!
a fost efectiv o idee foarte, foarte proasta.
este adevarat, asa mi-au spus si dumnealor, care s-au comportat exemplar. am avut mare noroc din punctul asta de vedere.
As fi in stare sa merg sa le multumesc personal, dar nu stiu cat de potrivit ar fi ... oricum ma simt teribil, nici nu am reusit sa dorm .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin Abeclde Abeclde Am fost la magazin carffor impreuna cu copilul meu in varstra de 1 an cu carutul la cumparaturi am facut cateva cateva cumpărături după care mia venit o ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin anna2005 anna2005 Buna seara!Am si eu o problema,va rog ajutati-ma cu un raspuns.Zilele trecute,imi asteptam o prietena intr-un supermarket,..si invartindu-ma de colo-colo,.sa ... (vezi toată discuția)
Produs neachitat la casa in supermarket si apoi returnat Mathilde Mathilde Buna ziua. Parintii mei au mers la Lidl ptr cumparaturi si separandu-se in supermarket, mama fiind fara cos a ales un tricou in valoare de 30 de lei pe care ... (vezi toată discuția)