avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate claudiu86

Activitate claudiu86

Răspuns la discuția Hotarare de divort
da va multumesc inca odata din suflet. multa sanatate.
asta vroiam sa stiu daca de poate elibera pe loc, cu o taxa de urgenta sau ceva de genul. va multumesc foarte mult.
am avea nevoie de ea luni pentru ca marti doreste sa scoata fetita din tara si cu acea hotarare nu cred ca reuseste daca nu e definitiva si irevocabila. de exemplu eu am cautat dosarul pe net si l-am gasit. o sa va trimit si dumneavoastra ca sa imi puteti spune se poate sau nu scoaterea din tara a minorei fara acordul tatalui in urmatorul caz:

Dosar numarul: 6548/280/2005 (6554/2005)
Din data de: 17.06.2005

31/01/2006 Soluţionare
Solutie: HOTĂRĂŞTEAdmite actiunea formulata de reclamanta .Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare.
Cu aceasta hotarare mama poate scoate fetita din tara sau are nevoie de hotararea definitiva si irevocabila?
As dori sa stiu in cat timp se elibereaza o hotarare de divort definitiva si irevocabila, tinand cont de faptul ca am hotararea de divort din ianuarie 2006 si nu sa facut nici un apel la ea in termenul de 30 de zile. exista o posibilitate de plata a unei taxe de urgenta pentru a o ridica in aceeasi zi in care se depune cererea pentru eliberarea ei?