avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate rafacarla87

Activitate rafacarla87

Răspuns la discuția Divort
Multumesc mult!!!!
Răspuns la discuția Divort
Acum sunt in somaj,voi incepe munca peste o luna jumate.fostul meu sot nu lucreaza acum.dovada ca ñu mi-a platit niciodata intrun an jumate pensie alimentara o am dar el sustine sus si tare ca daca merge in tara si divorteaza acolo n-o sa i se intample nimic.nici macar la cheltuieli de scoala nu a contribuit aici(in sentinta de aici DIN Spania s-a decis ca el sa plateasca jumatate DIN cheltuielile copilului).decir daca procesul de aici e PE rol..el ñu poate intenta divort in tara ñu??
DIN moment ce noi doi ne-am refacut amandoi viata aici cu alte persoane se poate divorta mai repede de común acord ? Iar pensía alimentara s-ar stabilii un Romanía?? Sau dupa veniturile de aici???
Răspuns la discuția Divort
Deocamdata su sunt cu fetitza de 3 luni a casa.persiana cu care traiesc su acum lucreaza ca si sofer...castiga f bine,copilul are conditii f bine,tatal luí ñu i-a platit pensía alimentara niciodata ,de 17luni deja...aceasta fiind stabilita aici de tribunal.curiozitatea mea este ...neplatirea pensiei alimentare il afecteaza cu Ceva? Pt ca el spune ca ñu. Si daca eu am cerut divort aici el mai poate intenta divort un tara??
Discuție Divort
Ma numesc Alexandra ,locuiesc un Spania.acum un an jumate al facut cerere de divort aici dupa o despartire de sotz prin o plangere faculta la politie pt violenta.avem un baietel de 5 año iar aici un Spania s-a facut un proceso rápido prin café m-i s-a acordar custodia copilului cu drept de visita a tatalui la fiecare 2 saptamani.ñu mi-a platit niciodata pensie alimentara spunand ca ñu crea da imi dea Mié baño da ii cheltui.acum ,pleaca in tara da ceara divortul acolo si ameninta ca imi ia copilul.eu actual sunt cu un alto barbat si avem o retira de 2 luni...cand ne-am despartit eu había il cunoscusem PE actualul iubit iar fostul meu soy spune ca va spune ca al facut ,adulter, si prin asta pierde copilul el folosind ca dovezi mensaje de ale melé de PE facebook.o parere as dorii ...CE ar trebuii sa FAC...multumesc!!