avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate Popescux

Activitate Popescux

Răspuns la discuția Poprire
Am sunat la banca, nu ma pot ajuta, am sunat executorul si nu imi raspunde, nici la apel nici la mesaj. Cu cine ma lupt eu de fapt? Ce sanse am sa ma opun acestui abuz? Cum pot face contestatie la executare?Multumesc
Angajatorul meu trimite in contul executorului 33% din venit lunar. Luna aceasta am observat ca s-a infiintat un cont de popriri unde s-au virat de catre BT automat inca 346 de lei in contul executorului, pana am ajuns la doar 700 lei venit net lunar din 1400, fara sa fiu anuntata, fara sa fie implicat in vreun fel angajatorul. Mentionez ca nu sunt titularul creditului, sunt doar fidejusor pt refinantarea creditului( datoria mea este 12 000 eur plus 6000 lei cheltuieli de judecata).In aceste conditii, au totusi dreptul sa ia jumatate din venit? Au dreptul sa infiinteze inca o poprire pt cheltuieli de judecata? Sunt confuza.
Totusi legea nu spune ca pentru un singur credit, banca are voie sa imi retina maxim 33% din venit? Cheltuielile de judecata sunt tot pentru acelasi credit, nu am mai multi creditori. Deci nu ma incadrez la 50% din venit.Totodata, daca sunt divortata iar sotul nu poate contribui cu pensie alimentara din motive juridice, iar eu am un copil mic in intretinere, venitul pe mebru de familie fiind doar 350 ron, dupa ce mi se retine jumatate din salar, nu exista vreo lege care sa ma protejeze de abuzurile bancii?Multumesc
Discuție Poprire
Buna ziua.
Daca am un singur credit neplatit si 2 popriri infiintate pe cont, una in euro(creditul) si una in lei pentru cheltuieli de judecata, care este procentul maxim din salariu pe care banca mi-l poate retine?
Multumesc.