avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate alzheimer

Activitate alzheimer

Răspuns la discuția credit bancar- poprire salariu
da?se poate face din nou credit?dar propirea a venit ptr suma de 1800 lei,iar suma de bani luata din banca a fost de 180000lei si s a platit vreo 2 ani din 7,stiti,asta i nedumerirea...bine eu ma bucur ca suma este mai mica,dar sa nu ma bucur degeaba!oricum multumesc mult ptr promptitudinea raspunsurilor
Răspuns la discuția credit bancar- poprire salariu
multumesc,dar curios este faptul ca in tot acest timp sotul meu nu a fost in tara,deci nu avea cum sa l popreasca,iar coplatitorul nu a primit nici o proprire...si mai am o intrebare...poprirea a venit deocamdata de la firma de asigurare care a asigurat creditul,sa ne asteptam si la credit,nu?
Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:sotul meu a facut un credit,avandul pe tatal sau coplatitor,in urma cu aprox 9 ani,noi nefiind casatoriti la vremea respective,banii fiind folositi exclusive de parintii lui,la renovarea apartamentului in care acestia locuia si inca locuiesc,ratele urmand sa le plateasca ei,acestia au platit o perioada,dupa care s-au oprit din motive numai de ei stiute,in nici un caz din lipsa de bani,eventual din lipsa de bun simnt.Acum sotului meu I s-a pus propire pe salariu,ei au zis ca o sa ne dea banii,nu au fact-o,iar intrebarea mea este,daca se poate ca si coplatitorului I se poate pune propire pa salariu,daca aceta este de accord(adica sa se transfere propirea la el)urmeaza sa vorbim cu el.Trebuie sa mergem la un cabinet de avocatura?cum sa procedam?