avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar- poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar- poprire salariu

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:sotul meu a facut un credit,avandul pe tatal sau coplatitor,in urma cu aprox 9 ani,noi nefiind casatoriti la vremea respective,banii fiind folositi exclusive de parintii lui,la renovarea apartamentului in care acestia locuia si inca locuiesc,ratele urmand sa le plateasca ei,acestia au platit o perioada,dupa care s-au oprit din motive numai de ei stiute,in nici un caz din lipsa de bani,eventual din lipsa de bun simnt.Acum sotului meu I s-a pus propire pe salariu,ei au zis ca o sa ne dea banii,nu au fact-o,iar intrebarea mea este,daca se poate ca si coplatitorului I se poate pune propire pa salariu,daca aceta este de accord(adica sa se transfere propirea la el)urmeaza sa vorbim cu el.Trebuie sa mergem la un cabinet de avocatura?cum sa procedam?
Cel mai recent răspuns: alzheimer , utilizator 15:42, 23 Septembrie 2014
De obicei, executorul popreste in ordine. Vorbiti cu executorul. Poate este de acord sa mute poprirea, desi ma indoiesc. Daca nu gaseau ceva la sotul dvs. atunci popreau salariul coplatitorului.
multumesc,dar curios este faptul ca in tot acest timp sotul meu nu a fost in tara,deci nu avea cum sa l popreasca,iar coplatitorul nu a primit nici o proprire...si mai am o intrebare...poprirea a venit deocamdata de la firma de asigurare care a asigurat creditul,sa ne asteptam si la credit,nu?
creditul a fost achitat bancii de catre asigurator si acum asiguratorul isi acopera paguba
in banca nu mai figurati cu datorii
puteti sa faceti credit din nou
da?se poate face din nou credit?dar propirea a venit ptr suma de 1800 lei,iar suma de bani luata din banca a fost de 180000lei si s a platit vreo 2 ani din 7,stiti,asta i nedumerirea...bine eu ma bucur ca suma este mai mica,dar sa nu ma bucur degeaba!oricum multumesc mult ptr promptitudinea raspunsurilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire razvan22 razvan22 pt un venit de 940 lei net cat se popreste de 3 executori..stiu ca 1/2..popririle sunt de la banca si ceilalti 2 de la telefonie...o sa se popreasca 156 lei ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu emma-hart emma-hart buna ziua, am mai multe popriri pe salariu, de la 2 banci mai exact, ce ar insuma 50 % din salariu, dar sunt unica intretinatoare de familie, am 3 copii mici, ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie de intretinere divort la notar alexica alexica daca divortam de comun acord la notar cum fac sa mi se puna poprire pa salariu la servici ptr pensia de intretinere tinand cont ca mai am deja doua ... (vezi toată discuția)