avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pensie de intretinere divort la notar
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pensie de intretinere divort la notar

daca divortam de comun acord la notar cum fac sa mi se puna poprire pa salariu la servici ptr pensia de intretinere tinand cont ca mai am deja doua popriri?.daca sotia apeleaza la un executor acesta va pune poprire decat pe suma de plata restanta si nicidecum pe toata perioada pana minorii implinesc 18 ani ?.trebuie neaparat divortul pronuntat de instanta de judecata?pot cei de la financiar sami opereze poprirea doar an baza conventiei notariale tinand cont ca este titlu executoriu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:28, 26 Noiembrie 2014
Da se poate.
Joha a scris:

Da se poate.

ce anume se poate?
avem mai multe poprieti daca e?
apoi oml intreaba cat anume se popreste maxim..
apoii ce treaba are financiarul?

[editat]

Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2014
gi-jane2, moderator
V-am mai zis, pensie poate obtine mama daca face cerere in instanta si fara sa divortati.
Daca tot insistati sa divortati, nu divortati la notar decat daca mai aveti de cheltuit vreo mie de lei si cu asta, divortati prin acord daca vreti, in instanta. Va costa 200 de lei. Daca sotia va cere divortul si nu aveti un acord, va costa 100.
Pensia fie stabilita, fie prin acord la notar, trebuie s-o puneti in executare ca cei de la financiar sa va ia in seama. Se popreste o cota pt pensia la zi si o parte pt ce datorati din urma. Daca mai ramane ceva, se trimite si pt creditori.

Nu mai deschideti subiecte noi pt aceeasi problema, multumesc.

Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitatea de plata a pensie de intretinere dupa divortul la notar cristibox cristibox Buna ziua! Am introdus divortul la notar ,avand si copil minor. Va rog sa imi spuneti cum fac sa imi fie oprita direct alocatia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru pensie de intretinere gabaf gabaf In cazul divortului pronuntat la notar dupa cite luni poate merge fosta sotie la un executor judecatoresc ptr a-mi pune poprire pe salariu ptr pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară afectată de poprire. cum pot regla situația conform noului cod de procedură civilă? rebrisoreana_timisoara rebrisoreana_timisoara Buna ziua. Sunt divortat de anul trecut din luna martie, am o conventie parentala cu fosta sotie facuta la notar, copilul este minor cu domiciliul la mama ei ... (vezi toată discuția)