daca divortam de comun acord la notar cum fac sa mi se puna poprire pa salariu la servici ptr pensia de intretinere tinand cont ca mai am deja doua popriri?.daca sotia apeleaza la un executor acesta va pune poprire decat pe suma de plata restanta si nicidecum pe toata perioada pana minorii implinesc 18 ani ?.trebuie neaparat divortul pronuntat de instanta de judecata?pot cei de la financiar sami opereze poprirea doar an baza conventiei notariale tinand cont ca este titlu executoriu?
V-am mai zis, pensie poate obtine mama daca face cerere in instanta si fara sa divortati.
Daca tot insistati sa divortati, nu divortati la notar decat daca mai aveti de cheltuit vreo mie de lei si cu asta, divortati prin acord daca vreti, in instanta. Va costa 200 de lei. Daca sotia va cere divortul si nu aveti un acord, va costa 100.
Pensia fie stabilita, fie prin acord la notar, trebuie s-o puneti in executare ca cei de la financiar sa va ia in seama. Se popreste o cota pt pensia la zi si o parte pt ce datorati din urma. Daca mai ramane ceva, se trimite si pt creditori.
Nu mai deschideti subiecte noi pt aceeasi problema, multumesc.