avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poprire pentru pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poprire pentru pensie de intretinere

In cazul divortului pronuntat la notar dupa cite luni poate merge fosta sotie la un executor judecatoresc ptr a-mi pune poprire pe salariu ptr pensia de intretinere Trebuie sa treaca un anumit timp sau poate merge imediat ce are conventia notariala? Care este procedura ?
Ceea ce ar trebui sa va ingrijoreze mai mult este Art 378 CP. Inteleg ca nu va ingrijoreaza necesarul copilului...
Este un divort fortat din cauza recuperatorilor de creante camatari cu acte care mi-au pus poprire pe 1/2 di salariu.Pensia de intretinere este singura solutie sa nu le mai platesc dobanzile abuzive care le percep si sa ai pot chema din nou in instanta avind in vedere faptul ca nu exista giranti si nici garantii.Si sant 2 copii ptr care platesc .Pensia la notar am stabilito in cuantum mare sa nu mai aiba ce executa.Asa stau lucrurile stimate asaofi acum sper sa intelegi!
Ultima modificare: Joi, 18 Mai 2017
gabaf, utilizator
eu am inteles ce am avut de inteles, am si sfatuit in postarea ta urmatoare. lasa-te executat silit ptr ce ai stabilit la notar.
Ultima modificare: Joi, 18 Mai 2017
asaofi, utilizator
Multumesc frumos !
Dar totusi poate merge sotia la executor ptr poprire imediat ce avem conventia notariala sau trebuie sa asteptam 3 luni ?.La aceasta intrebare va rog sa-mi raspundeti .Interesul nostru este sa se infiinteze cat mai repede poprirea.
Ultima modificare: Joi, 18 Mai 2017
gabaf, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot face ca pensia de întreținere să fie virată în contul meu, nu în cel al executorului? sombreros sombreros Buna ziua. Este normal ca executorul, contractat de mine, sa primeasca pensia mea alimentara in contul lui bancar? Suma, reprezentand pensia alimentara, a fost ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa fac proprire ? doberv doberv am un angajat care are amenzi neplatite din 2003 si acum mi-a venit sa-i fac poprire pe salariu. pot invoca ceva ca sa nu fiu obligat ? e normal sa ma oblige ... (vezi toată discuția)