avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire

pt un venit de 940 lei net cat se popreste de 3 executori..stiu ca 1/2..popririle sunt de la banca si ceilalti 2 de la telefonie...o sa se popreasca 156 lei per executor sau se popreste la unul mai mult si la ceilalti mai putin...cum se calculeaza am mai citit dar nu am inteles...va rog sa imi faceti un calcul
primul executor suma de recuperat in val 6000 lei
al2 suma de recuperat in val de 4000
al 3 suma de recuperat in val de 1800
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:57, 12 Ianuarie 2017
Buna seara,
Poprirea totala va fi de 1/2 si suma poprita se imparte proportional cu valoarea popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu de la doi executori și hotărâre judecătorească pentru 25% pensie de întreținere. cum se calculează reținerile? jondoe1 jondoe1 Buna ziua,intrebarea mea este/un salariat are poprire pe salariu de la doi executori judecatoresti si o hotarare judecatoreasca de retinere pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Suma poprita Dana Sirean Dana Sirean Daca venitul este de 922 lei, salariul minim net pe economie 1065, care este suma de poprit, respectiv cuantumul acesteia? Mentionez ca exista 2 titluri ... (vezi toată discuția)