avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Activitate MoroH

Activitate MoroH

Răspuns la discuția Plata card credit
Va multumesc mult pentru raspuns. Voi plati, ce documente sa cer executorului ca sa ateste inchiderea creditutlui, dosarului de executare etc? Multumesc
Buna ziua, va contactez din nou cu inca o nelamurire. Timp de 4 ani am platit in rate lunate o suma care ar acoperi suma imprumutata, insa ni s-a spus ca s-a platit doar dobanda aferenta intarzierilor. Din 2012 am incetat sa mai platim pentru ca ne saturasem de explicatiile bancii ca platim doar dobanzi si nu platim imprumutul efectiv. Acum am primit o decizie judecatoreasca prin care suntem executati silit, punandu-se propriri pe alte conturi curente. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac si cum ma afecteaza ca individ, considerand ca locuiesc in strainatate. Va multumesc din suflet
Buna ziua,

Doresc sa achit suma proprita pe conturi din cauza unui credit bancar neachitat (card de credit), insa nu sunt in tara si vreau sa ma asigur ca nu voi mai avea de platit ulterior si ca acest cont se va inchide. Ce documente trebuie sa solicit care sa ateste plata integrala a creditutlui si faptul ca nu mai am proprire pe conturi. Mentionez ca proprire s-a realizat in urma unei decizii judicatoresti. Va solicit ajutorul pentru ca locuiesc in strainatate de unde voi incerca sa finalizez situatia din Romania. Va multumesc mult